Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENA VODITELJICA

Ivana Mišerić pozirala u vjenčanici i progovorila o udaji: ''Ima se tu puno toga za reći'

Ivana Mišerić
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/6
14.10.2021.
u 21:55

Voditeljica je pozirala u vjenčanici brenda Katarine Baban, a pokraj fotografije je napisala kako je danas upoznala svoju srodnu dušu

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) na Instagramu je pozirala u vjenčanici koju je kreirala glumica Katarina Baban, a pokraj fonografije napisala je "danas sam upoznala svoju srodnu dušu. Recite da bijelom". Inače, Ivana je zaštitno lice Katarininog brenda, kojeg glumica gradi posljednjih godina. 

U komentarima se javio i Ivanin kolega Bruno Bucić koji ju je pitao kad će se udati. 

-  Hvala na pitanju, odlično je, dakle, ima se tu puno toga za reći, predlažem da se javiš u inbox pa da dam detaljniji odgovor - u svom mu je stilu odgovorila Ivana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Inače, voditeljica je s poduzetnikom Sandrom Murom prekinula vezu prošle godine, a otad svoj ljubavni život drži u tajnosti. Ovog je ljeta u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekla kako joj je novi muškarac u životu pomogao nakon gubitka majke. 

- -Iako s nekom rezervom pričam, ne zbog sebe, nego zbog njega. Želudac i srce su moj kompas. Kroz neko sazrijevanje i odnose s ljudima stvaraš svoju sliku ljubavi i očekivanja od partnera. Ni sama nisam znala kakva je to točno vizija, vodiš se osjećajem, nema priručnika za to i vjeruješ da postoji taj netko, negdje, s kim se zrcališ. Vjerujem u sudbinu, energiju i prvi dojam. Nismo se osvajali, lovili, nego smo se pronašli. Čovjek me odveo u dijelove mene u kojima nisam nikada bila. Izdvajati jedan ili više detalja koji su me osvojili bilo bi nepošteno u odnosu na cijelu našu priču koja ima toliko nijansi. Kažem vam, ja ga ne mogu ispričati, rekla je Ivana. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ena4444
Ena4444
12:06 15.10.2021.

Lijepa, ali ima i ljepših!

ZV
zvezdomor
08:18 15.10.2021.

4.stadij anoreksije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije