Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Ivana Knoll počastila pratitelje novim videom u uskom korzetu: 'Čudna djevojka'

Foto: Instagram
1/17
05.06.2023.
u 22:30

Ivana je objavila golišavi video u kojem je uskočila u rozi korzet u kojem se zavodljivo izvijala ispred kamera.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll (30) često svoje pratitelje na Instagramu počasti izazovnim objavama, a tako je i ovoga puta. Naime, Ivana je objavila golišavi video u kojem je uskočila u rozi korzet u kojem se zavodljivo izvijala ispred kamera, a pored snimke je kratko napisala: 

- Čudna djevojka. U opis je stavila i pjesmu naziva 'Savršena djevojka', a iako je sve viđeno već puno puta, čini se kako je se njeni obožavatelji ne mogu zasititi. U komentarima su joj brojni pratitelji uputili komplimente. „Izgledaš odlično“, Ljepotice“, pisali su.

Podsjetimo, Ivana je nedavno najavila i svoj povratak u Europu iz Miamija u kojem se smjestila nakon Svjetskog prvenstva u Katru. Prva destinacija joj je Zagreb, a iduća Istanbul, gdje će podržati jedinog Hrvata u finalu Lige prvaka, Marcela Brozovića (30), igrača Inter Milana. U Istanbulu će provesti četiri dana, a kasnije leti za Rotterdam podržati 'vatrene' u polufinalu Lige nacije.

Dodajmo da je Ivanu proslavilo pojavljivanje na svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru kada su hrvatski nogometaši osvojili brončanu medalju i prikupila je pozamašan broj pratitelja, ali za uspjeh je ključan kontinuitet pa je vjerojatno da će poput Vatrenih, Ivana Knoll pokušati osvojiti ovo natjecanje, ali na nešto drugačijem planu.

VEZANI ČLANCI:

Dodajmo da Ivana na društvenim mrežama ima više od 3,3 milijuna pratitelja, a na društvenim mrežama često dijeli sadržaj u kupaćem kostimu te minijaturnoj opravici.

Dodajmo da je Ivana uživala i u društvu brojnih poznatih, a uživa je i pažnju nekih nogometaša. Prvo je tulumarila s Jamiejem Foxxom, i  Drakeom, a početkom godine dobila je i pozivnicu na tulum na kojemu su bile zvijezde i razni modeli. Pozivnicu je dobila od holivudskog glumca Leonarda DiCaprija. Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju.  Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali s bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, te njena kolegica Lilia Weddell.

VIDEO U samom centru Zagrebu publiku bacio u delirij i rasplakao 'Cesaricom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije