Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život ga nije mazio

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao 'Cesaricom'

Foto: Privatna arhiva
1/8
05.06.2023.
u 12:48

Talentirani Mostarac Adi Šoše, proteklog je vikenda nastupio u Zagrebu i još jednom dokazao da ga s razlogom nazivaju jednim od najtalentiranijih glazbenika nove generacije

"Život me nije mazio, ali dobio sam najljepši dar, da ljude spajam glazbom", rekao nam je nedavno talentirani Mostarac Adi Šoše u velikom intervjuu za Večernji list. Da ljude itekako spaja svojim glasom i karizmom kojom odiše dokazao je i proteklog vikenda. Po treći put Šoše je zapjevao u samom centru Zagreba, u kultnom Johann Francku, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, i još jednom dokazao da ga s razlogom nazivaju jednim od najtalentiranijih glazbenika nove generacije.

Koncert u trajanju od dva i pol sata otpjevao je u dahu, a uz moćni vokal koji mu je najsnažnije oružje, Adi je pokazao i da mu pozornica i kontakt s publikom itekako dobro leže. Koncert je započeo moćnom baladom 'Pusto ostrvo' koja je nedavno osvojila visoko drugo mjesto na poznatom festivalu 'Beogradsko proljeće', a nastavio je hitovima 'Nije lako biti ja', 'Od jeseni do proljeća', 'Put do tebe', 'Potraži me', 'Šteta, zar ne'... Zagrebačku premijeru imao je i Adijev novi singl 'Suvenir' koji je objavljen samo dva dana uoči koncerta pa je i samog Adija iznenadila odlična reakcija okupljenih koji su od riječi do riječi pjevali stihove novog ljetnog hita. Publiku je počastio i hitovima Gibonnija, Olivera, Zdravka Čolića, Toše Proeskog, Kemala Montena, Massima... Moćnom izvedbom 'Cesarice' uspio je izmamiti suze na lica publike koja emocije nije mogla suspregnuti ni tijekom izvedbe pjesme 'Nije htjela' Kemala Montena. 

Posebno dirljiva bila je izvedba pjesme 'Kuća puna naroda' koji je napisao Gibonni, a u originalu otpjevao Zdravko Čolić. Riječ je o pjesmi s kojom je Adi, jedan od najperspektivnijih mladih vokala, prije četiri godine započeo svoj strelovit uspon na glazbenoj sceni, barem kada je u pitanju naša scena. Ranije se okušao i u 'Zvezdama granda' gdje je daleko dogurao, a nakon što je Čolićevu pjesmu izveo u  božićnom izdanju HRT-ove emisiji 'A strana' mnogi su se pitali tko je talentirani mladić koji je svojom izvedbom ostavio bez teksta Amiru Medunjanin i Aljošu Šerića koji su njegov nastup uživo pratili iz HRT-ova studija.

- Ta pjesma je tako tiho promijenila moj život, a da ni sam toga nisam bio svjestan jer ja u tom periodu nisam uopće nastupao. Nisam znao kako će ljudi reagirati uživo na nju. Međutim dogodilo se to da je ta pjesma stvorila jednu prekrasnu podlogu za moju karijeru, posebno u Hrvatskoj. Slobodno mogu reći da sam na krilima te pjesme i ušao na tržište u Hrvatskoj i gradim jako lijepu priču ovdje - rekao nam je Adi kojem se nakon nastupa u 'A strani' javio i Gibonni. - Upoznao nas je moj dobar prijatelj, glumac Enis Bešlagić na čemu sam mu jako zahvalan. Proveli smo ugodnih dva sata u njegovom studiju s Nikšom Bratošem čiji rad također jako cijenim, preslušavali smo pjesme s njegovog novog albuma, pričali o životu. Gibo je kralj, rekao mi je da sam najbolji vokal kojeg je čuo u zadnjih 20 godina što mi i danas malo odzvanja u ušima. Ako je iskreno to mislio onda je to uvjerljivo najljepši kompliment koji sam dobio u životu - zadovoljno će Šoše koji je kratko vrijeme bio i pjevač poznate srpske grupe Miligram. Poznat je i po coverima koje je snimao, a upravo njihov uspjeh i višemilijunski pregledi na YouTubeu Adiju su bili velika motivacija da krene u solo karijeru koju jednako uspješno gradi u svim zemljama bivše države.

 

Uskoro će na veliku pozornicu stati i u Splitu na Melodijama Jadrana kada će na 'Večeri novih pjesama' nastupiti uz bok najvećim hrvatskim estradnim zvijezdama poput Jelene Rozge, Nine Badrić, Petra Graše i Doris Dragović.

VEZANI ČLANAK:

U Zagrebu je nastupio uz svoj bend koji čine tim vrhunskih i etabliranih glazbenika. Klavijature je preuzeo Amil Lojo, domaćoj javnosti poznat i kao autor brojnih hitova Massima Savića, gitaru Mejdi Sulejmani, Bojan Crnogorac bubnjeve, a Dragan Rokvić bass. Skroman Mostarac ističe da mu je čast biti u ovakvom društvu te da je uvjeren da ih najbolje stvari tek očekuju u budućnosti. Adijevo vrijeme ne dolazi, ono je već stiglo, a mi ga jedva čekamo pratiti na njegovom daljnjem putu. Upamtite ovo ime jer će jednoga dana sigurno puniti arene i stadione.

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
15:31 06.06.2023.

Pusto ostrvo u Zagrebu. Hm...ne ide to skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije