Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz sportskih dana

Ivana Brkljačić pokazala fotografije stare 24 godine na kojima pozira sa Šteficom iz 'Života na vagi'

Foto: Screenshot Instagram
1/6
06.11.2022.
u 18:00

Atletsko natjecanje kao izazov u prošloj epizodi Štefici je došlo kao naručeno - bila je najbolja u bacanju kugle. To joj je vratilo i stare uspomene.

Štefica Sever u novoj je sezoni show 'Život na vagi', a u njega je ušla sa 156 kilograma.  U prošlosti se čak dvadeset godina bavila atletikom, uglavnom bacala kladivo i kuglu. Međutim, otkako je prestala sa sportom, kilogrami su se samo počeli skupljati. 

Atletsko natjecanje kao izazov u prošloj epizodi Štefici je došlo kao naručeno - bila je najbolja u bacanju kugle. To joj je vratilo i stare uspomene.

"Danas sam stala u taj krug prvi put nakon 20 godina. Nekad davno sam trenirala, kada sam bila dite. Bacala sam kladivo. O tome nemam volju pričati. To je završeno i prošlo vrijeme za mene. Nažalost, od toliko treniranja i silnih godina nemam ništa", rekla je Štefica i dodala: "U kugli sam pobijedila, a kad pobijedim u trčanju, trčat ću i gola".

A iz sportskih dana poznaje i našu sportašicu i jednu od najboljih atletičarki - Ivanu Brkljačić. Upravo je Ivana na svom Instagramu podijelila njihove zajedničke fotografije čime se podsjetila na dobre uspomene iz "tamo neke 1997./1998.".

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

"Vidi se sportska podloga, iskustvo, vidi se da je prošla atletsku školu. Naravno da je rezultat onda u skladu s očekivanjima", rekao je trener Edo u prošloj epizodi i pokazao svoj ponos zbog Štefice.

VIDEO>>Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije