Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Ivan pripremom večere zgrozio gledatelje: 'Loš kuhar. Kad ovi to budu gledali, bit će im muka'

Foto: RTL/Screenshot
1/10
30.12.2022.
u 09:13

Ivan kandidate nije baš osvojio te je s 21 bod završio na zadnjem mjestu, a ni gledatelji nisu bili ništa više zadovoljni večerom, iako su priznali da ih je zabavio.

U blagdanskom specijalu 'Večere za 5 na selu' sinoć je svoja kulinarska umijeća pokazao najpoznatiji pijanist serijala - Ivan Škreblin!  Kod Ivana je bilo prilično kaotično u kuhinji, na trenutke se činilo da neće uspjeti zgotoviti svoja jela, no ipak je za svoje goste pripremio predjelo naziva predjelo Muževa mazalica, glavno jelo Jedna pura, dva pandura i desert Zvjezdano nebo. Pašteta od guščje jetre čak je dobila i pohvale, purica je svima bila suha i prepečena, mlinci ljuti, a desert nije baš najbolje ispao tako da je Ivan dobio samo 21 bod i sada je na zadnjem mjestu.

I gledatelji su se složili da večera nije bila najbolja.

"Ivan je jako dobar čovjek, dobar pedagog, profesor, loš kuhar i nije takav u životu. Ovdje pokušava napraviti šou", "Ja mislim kad budu gledali kako je Ivan pravio večeru, da će im bit muka", "Moje dame da vi znate kako je Ivan kuhao večeru ja mislim da ne bi mi mačke jele, jako je prljav, zašto RTL uzima ljude koji ne znaju kuhati", pisali su gledatelji. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević
Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

No, priznali su da ih je ipak nasmijao. 

"Šteta, baš je super bio. Ne znam kad sam se ovako smijala, purica mu prohodala, a tijesto mu se na ruke zalijepilo kao mačje šape", napisala je jedna gledateljica. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, domaćin je na dočeku goste ponudio aperitivima, a oni su komentirali kako je bio nervozniji nego inače. „Nije mi se svidio doček zato što je Ivan lizao prste i onda brisao čaše“, rekla je Bernardica, a Božo je dodao kako je doček bio skroman te da je očekivao puno više.

Za predjelo je Ivan poslužio domaći kruh namazan guščjom paštetom. Božidaru je to prilično loše izgledalo, a Bernardica je dodala: „Ne volim jetrene paštete, pogotovo domaće guščje, ja to ne jedem, tako da mi se nije uopće svidjelo.“ Dario je, pak, ljubitelj pašteta i pohvalio je Ivanovu. „Jetra su bila donekle, ali kruh je bio tvrd i prepečen“, dodao je Božidar dok se upravo to Snježani svidjelo. Puricu s mlincima domaćin je poslužio za glavno jelo, a Dariju se nije svidjela dekoracija tanjura, sve mu je bilo nabacano. „Okus mi je bio dobar“, komentirala je Bernardica i dodala da su joj mlinci ipak bili malo ljuti jer je Ivan stavio i malo ljutih feferona. Dario je bio puno oštriji pa je njegov komentar bio: „Jestivo! Samo to mogu reći“ da bi Božo zaključio: „Katastrofično! Puretina je bila jako suha i tvrda, batak je izgorio, nisam ga htio ni probati.“ Božidar je dodao kako mu i krumpir nije bio dovoljno kuhan, a Dario je tvrdio kako to jednostavno nije istina te dodao kako je Ivan napravio bolju francusku salatu od Božidara. „Bila je stvarno jako fina“, zaključila je Bernardica.

Muffine i orahnjaču Ivan je poslužio za desert. „Okus savijače još je mogao proći, ali muffin je bio previše suh“, rekla je Snježana, a Dario dodao da je stvarno bio katastrofalan. Bernardici je orahnjača bila fina, Darija je krema iz orahnjače pekla po jeziku i nešto mu nije bilo dobro da bi Božidar zaključio da je desert bio katastrofa.

Ivan je gostima stavio poklone pod bor, a potom im je zasvirao božićne pjesme, što je jako svidjelo svima. Za Ivanovu večeru Bernardica je dala ocjenu šest i rekla: „Od početka je krenulo loše i nije mi se svidjelo“, toliko je dala i Snježana uz objašnjenje da joj jela nisu bila baš po ukusu, ali pohvalila je domaćina zbog dobre muzike. „Dosta toga nije bilo dobro, ali za hrabrost mu dajem šest“, rekao je Dario, a najstroži gost bio je Božidar koji je dao ocjenu tri i rekao: „Ivan me razočarao, očekivao sam puno više od njega.“

VIDEO>>Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Komentara 2

LE
Leonn
11:25 30.12.2022.

Onda i ti nemas svoj zivot kad pises komentare na nesto sto nisi gledao. To je zabavni program a ne obrazovni.

CO
coky
10:10 30.12.2022.

Ljudi koji nemaju svoj život, gledaju ovakve gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije