Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA LAŽEŠ!

Ivan Pažanin pokazao kako pleše, a Alka Vuica tvrdila da je šarmirala Štulića

Ma lažeš
Foto: RTL
1/9
03.06.2021.
u 23:00

''Kad sam se 80-tih okušala u novinarstvu prvi intervju mi je bio sa Johnnyjem Štulićem koji je u to vrijeme nerado davao intervjue no mom šarmu nije odolio'', pročitala je Alka te dodala da je napravila intervju i s Goranom Bregovićem, a časopis za koji je pisala je bio ''Polet''.

U sinoćnjoj epizodi zabavnog showa ''Ma lažeš'' snage su odmjerili kapetani timova Jan Kerekeš, i s njim u timu Petra Dugandžić i Davor Gobac dok su za suparnički tim svoje ''boje'' branili kapetan Luka Bulić i njegovi gosti Alka Vuica te Ivan Pažanin.

Prva igra 'Kućne istine' donosi tvrdnje koje gosti otkrivaju o sebi dok drugi tim pogađa govore li istinu ili laž, a prva je svoju tvrdnju pročitala Alka.

Foto: RTL/Screenshot

''Kad sam se 80-tih okušala u novinarstvu prvi intervju mi je bio sa Johnnyjem Štulićem koji je u to vrijeme nerado davao intervjue no mom šarmu nije odolio'', pročitala je Alka te dodala da je napravila intervju i s Goranom Bregovićem, a časopis za koji je pisala je bio ''Polet''.

''Meni je san bio biti novinarka odmalena i uvijek sam željela intervjuirati zvijezde'', rekla je Alka. Nakon što su je upitali kako je šarmirala Štulića rekla je da su pjegice bile presudne. Jan i Gobac su zaključili da Alka laže, a Petra da Alka govori istinu no na kraju se Jan ipak priklonio Petri i rekli su da je tvrdnja istinita. Alka je otkrila da je sve bila laž, a bod je otišao Lukinom timu.

Gobac je bio idući koji je čitao tvrdnju. ''Pjesmu 'Pinokio' napisao sam prema šali iz Playboya'', rekao je Gobac, te dodao da se to dogodilo u Amsterdamu u potkrovlju. Nakon kratkog propitkivanja o naslovnici Playboya, Alka je rekla da Gobac govori istinu baš kao i Pažanin, ali Luka je zaključio da laže pa su na kraju izgubili jer je Gobac ipak govorio istinu.

'U mladim danima plesao sam u spotu Senne M'', pročitao je poznati chef Ivan Pažanin svoju tvrdnju. Nakon što su se svi nasmijali, Petra ga je zamolila da pokaže plesne pokrete, a kad se Pažanin ustao i zaplesao svi su promijenili mišljenje.
Janov tim je zaključio je na kraju ipak da je to laž jer se Pažanin nije mogao sjetiti u kojem je točno spotu plesao - i pogodili su te zaradili bod!

''Volim dlakave muškarce, toliko da sam jednom prekinula s dečkom jer me počelo strašno smetati što depilira prsa'', pročitala je Petra svoju tvrdnju te dodala da su joj dlakavi muškarci muževniji. Lukin tim je zaključio da Petra laže i bili su u pravu.

Iduća runda bila je ''Ovo je…'', a svi članovi Janovog tima morali su 'svojatati' tajanstvenu gošću dok je Lukin tim morao otkriti tko govori istinu.Petra je rekla da je Elma najveći fan predstave u kojoj glumi, ''Ništa ljubav samo seks''.
Jan je rekao da je Elma njegova rođakinja koja mu je jednom preparkirala auto i uvjerila ga da je ukraden, a Gobac je rekao da im je tajanstvena gošća nakon koncerta upala u backstage i počastila ih kremšnitama.

Foto: RTL/Screenshot

Kada je Lukin tim počeo s pitanjima, Petra je rekla da je Elma gledala njezinu predstavu šest puta, a i da je zna od prije jer joj je bila polaznica i dolazila na sate glume. Jan je rekao da mu je Elma preparkirala auto i uvjerila ga da ga je dignuo pauk dok je Gobac rekao da je Elma kod njih došla pratnji mame i tate i da je njihov fan. Nakon kratkog konzultiranja Luka je zaključio da je Elma Petrina obožavateljica, i bio je u pravu!

U igri ''Brzopotezne laži'' Luka je prvi čitao tvrdnju. ''Letio sam u avionu s Edom Maajkom koji se boji letenja. Kad smo ušli u turbulenciju osoblje i piloti su mu pjevali preko razglasa'', rekao je Luka. Otkrio je da su mu pjevali njegovu pjesmu ''Prikaze'' te da su ga s tim htjeli opustiti. Janov tim je rekao da Luka laže, ali Luka je govorio istinu te dodao da se Edo opustio kada ih je čuo kako mu pjevaju, a da je stjuardesa na kraju uzela mikrofon i rekla: ''No sikiriki putnici dragi, ono što nas ljulja vjetar je blagi'', što je sve nasmijalo pa tako i Edu koji je sjedio kraj njega, prepričao je.

Jan je prije čitanja svoje kartice izvadio predmet ispod pulta, a radilo se o medalji. ''Ovo je medalja koju sam u osnovnoj školi osvojio za treće mjesto na teniskom turniru iako sam odradio samo četiri treninga'', pročitao je svoju tvrdnju Jan. Pažanin je rekao da je to istina, Luka nije bio uvjeren u Janovovo izlaganje, a Alka je mislila da laže pa se Luka odlučio za laž, a Jan je rekao da je govorio istinu pa je Lukin tim izgubio bod.

Četvrta runda ''Gola istina'' odnosila se samo na jednog člana Lukinog tima, a Rene je pročitao tvrdnju u kojoj je pisalo da je jedna osoba zadnji mliječni zub izgubila u svojim tridesetima. Alka je rekla da joj je zub ispao sa 38 godina, Luka je rekao da mu je žena pomagala izvaditi zub s koncem, a Pažanin je rekao da je to bio zub 'šestica' koji je rastao preko novog zuba, a budući je Ivanu tata zubar pomogao mu je. Janov tim je rekao da istinu govori Pažanin no Alka je otkrila da je ona 'vlasnica' istine o zubu.

''Imala sam dva mliječna zuba i uvijek kad sam snimala spotove sam lijepila žvakaču da se to ne vidi. Ja sam milisla da ću umrijeti kad otpadnu. Jendu večer u klubu Maksimir mi je zub ispao, a ja sam ustala i u panici  počela vikati 'Tražite mi zub, umrijet ću, umrijet ću!' I svi su samnom tražili zub!'', otkrila je Alka nasmijavši sve za kraj.

VIDEO: Zdenka Kovačiček bila je gošća Večernjakove desetke 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije