Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa nije znala

Ivan iz 'Plesa sa zvijezdama' danima je držao prsten blizu zaručnice: 'Bilo je jako rizično'

Foto: Nova TV
1/9
16.05.2023.
u 10:00

Ivan je sada odlučio podijeliti i neke detalje. naime, otkrio je da je prsten cijelo vrijeme bio blizu Lejdi, a ona to uopće nije znala. Isto tako slikao ju je i dok je spavala, a prsten joj je stavio na rame.

Gledatelji su u nedjelju pratili polufinalnu emisiju showa 'Ples sa zvijezdama', a ovu priliku je iskoristio i mentor Ivan Jarnec kako bi napravio velik korak. Naime, Ivan je uz pomoć voditelja Igora Mešina kao i cijele ekipe iznenadio svoju djevojku posebnim pitanjem. Jarnec je zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković koja se iznenadila, ali pristala. Ovim potezom je šokirao i cijeli studio koji mu je zapljeskao. 

- Pala je i prva prosidba u 'Plesu sa zvijezdama' – rekao je Mešin. 
Ivan je sada odlučio podijeliti i neke detalje. naime, otkrio je da je prsten cijelo vrijeme bio blizu Lejdi, a ona to uopće nije znala. Isto tako slikao ju je i dok je spavala, a prsten joj je stavio na rame. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Jarnec (@ivanjarnec)

 

- Dan koji ćemo pamtiti do kraja naših života. Prsten je više od tjedan dana bio jako blizu Lejdi, a da ona to nije niti znala. Bilo je jako rizično slikat ju s prstenom tokom noći, ali mi je bilo fora - napisao je Ivan na svom Instagramu i dodao seriju fotografija ma kojima se vidi kako se pripremao za prosidbu. 

Inače, Jarnec se za ovaj potez odlučio nakon što su on i glumica Daria Lorenci Flatz otplesali svoj drugi večerašnji ples, rumbu. Potom je Ivan nakon komentara kod Tamare Loos rekao kako još nešto mora napraviti i otrčao natrag na podij. Kleknuo je pred svoju djevojku Lejdi koja je sjedila u publici. Lejdi se rasplakala i zagrlila ga, a njen odgovor bio je 'da'. 

 


Zaručnike u prvom susretu nakon prosidbe susreo je Luciano Plazibat. Poljubili su se i zagrlili, a Plazibat ih je zamolio da otplešu. 
Ivan je uhvatio svoju zaručnicu i s njom je zaplesao, a domaći plesač i influencer kazao je kako Ivan 'sve zna'.  
Ovom iznenađenju nitko se nije nadao, a ovu polufinalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' svi će pamtiti još dugo.

 

 

Ivan je ranije otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je po pitanju plesa.

- Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, haha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete – rekao je Ivan ranije.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije