Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spreman za ljeto

Ivan Herceg pohvalio se fotkom iz teretane i usrećio obožavateljice

Ivan Herceg
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
06.07.2018.
u 10:08

Jedan od naših najseksepilnijih glumaca trenutačno je u vezi s pjevačicom Ninom Donelli.

Zašto se već godinama nalazi na listi najseksepilnijih domaćih glumaca, Ivan Herceg pokazao je novim fotografijama iz teretane. 

Da je Ivan bi marljiv u teretani, pokazuje fotografija koju je objavio na Instagramu, a na kojoj se ističu njegove mišićave ruke i 
torzo. Obožavatelji su pohvalili njegov izgled i poručili mu da je spreman za ljeto, ali najviše ih je zanimalo kad će snimati neku novu seriju.

 

 

Pripreme u tijeku...

A post shared by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privat) on

 

 

 

Ide ljeto..:)

A post shared by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privat) on

 

Ivanov zadnji projekt bila je serija "Čista ljubav" iz koje je izbačen prije završetka snimanja, navodno zbog problematičnog ponašanja i  njegovu ulogu je preuzeo Janko Popović Volarić. 

Iako mu na poslovnom planu ne ide baš najbolje, Ivanu zato dobro ide na ljubavnom planu i od nedavno je u vezi sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli koja će se uskoro doseliti u Zagreb. 

Ivan Herceg
1/17

Komentara 2

DU
Deleted user
13:48 06.07.2018.

Mislim da se on više veseli obožavateljima

Avatar maxist
maxist
14:00 06.07.2018.

s pjevačicom ?....poznatom kome ? ...Žene usrečio ?.......šlampavom bradom ?.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije