Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srculence

Iva Todorić progovorila o svojim zdravstvenim teškoćama: 'Imala sam velikih problema sa srcem'

Foto: Instagram
1/17
13.02.2024.
u 20:00

Iva često i na odjeći te drugim detaljima u svom domu ističe simbol srca, a sada je progovorila i o tome kako je do toga došlo

Kći poduzetnika Ivice Todorića, Iva Todorić na društvenim mrežama poznata je pod nadimkom Srculence, a ona na svojim brojnim fotografijama često ističe rukama oblik srca. Osim toga, Iva često i na odjeći te drugim detaljima u svom domu ističe ovaj simbol ljubavi i života, a sada je progovorila i o tome kako je do toga došlo. Iva je kazala za 24 sata da je imala zdravstvenih problema. 

-  Tad sam bila bolesna. Imala sam velikih problema sa srcem. Hvala Bogu, ozdravila sam i sad je sve okej - prisjetila se trenutka od prije nekoliko godina te istaknula da je nakon toga počela primjećivati ove oblike svuda oko sebe i to shvatila kao znak da će sve biti u redu.

1/17

Podsjetimo, početkom siječnja Iva je proslavila svoj 48. rođendan. Tada je plavuša nosila šljokičastu haljinu do ispod koljena i crne cipele s platformom. - Hvala svima koji ste me došli iznenaditi i sa mnom dočekati ulazak u 48. - napisala je uz video na kojem je prijatelj Ante Jurković, inače poznati cvjećar, uvodi u prostoriju gdje su je dočekali s pjesmom 'Sretan ti rođendan' i konfetima.

Naravno, Iva je imala tortu s motivom srca. Bila je riječ o torti na nekoliko katova, koja je bila prekrivena crvenim srcima, a na vrhu su bile prskalice. - Riječi su suvišne - napisala je uz video na kojem pjeva pjesmu 'Božanstvena ženo' Miroslava Ilića i pleše pokraj torte.

VIDEO Gradonačelnik Zadra: Protiv svake zabrane sam, ali ne bih išao na koncert Aleksandre Prijović

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije