Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa srpskom pjevačicom

Iva Todorić popela se na pozornicu i zapjevala: 'Moja dva sina i njihovi prijatelji bili su ispred mene'

Foto: Screenshot
1/15
16.02.2024.
u 19:30

Na svojim je društvenim mrežama podijelila snimak iz noćnog izlaska u jednom zagrebačkom noćnom klubu. Iva se odlično zabavila, a u jednom trenutku se popela i na pozornicu te zapjevala. Iva se pridružila srpskoj pjevačici Tanji Savić i s njom zapjevala hit 'Zlatnik'.

Kći Ivice Todorić, Iva Todorić dobro je poznato lice na brojnim koncertima te društvenim događanjima, a ovoga puta na svojim je društvenim mrežama podijelila snimak iz noćnog izlaska u jednom zagrebačkom noćnom klubu. Iva se odlično zabavila, a u jednom trenutku se popela i na pozornicu te zapjevala. Iva se pridružila srpskoj pjevačici Tanji Savić i s njom zapjevala hit 'Zlatnik'. 

- I tako ja već 10 godina u svim prilikama pjevam Zlatnik, a sinoć mi je život smjestio da ga prvi put pjevam uz ženu koja ga je otpjevala. Svi koji volite pjevati, a neugodno vam je, nemojte propustiti trenutke koji život znače. Moja dva sina i hrpa njihovih prijatelja bila je sinoć ispred mene, a to me nije niti na sekundu zaustavilo da uhvatim mikrofon - napisala je Iva pored snimke.  

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Iva je na Valentino bila na koncertu Ace Pejovića u zagrebačkoj Areni, a brojne trenutke dijelila i na svoje Instagramu. Iva je podijelila niz Storyja na kojima se vidjela atmosfera na koncertu ovog popularnog glazbenika. Poduzetnica je uživala u društvu bivše Miss Universe Hrvatske Biljane Mančić.

Dodajmo da je nedavno otkrila i koje značenje ima znak srca za nju, jer je na društvenim mrežama prepoznatljiva kao 'Srculence'. 

-  Tad sam bila bolesna. Imala sam velikih problema sa srcem. Hvala Bogu, ozdravila sam i sad je sve okej - prisjetila se trenutka od prije nekoliko godina te istaknula da je nakon toga počela primjećivati ove oblike svuda oko sebe i to shvatila kao znak da će sve biti u redu.

VIDEO Mama Aleksandre Prijović: 'Kad su mi je dali u ruke, rekla sam da sam rodila svoju zvijezdu'

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar R2D2
R2D2
23:49 16.02.2024.

Austrijanci kažu: "Musik fur idioten"

Avatar votum
votum
23:08 16.02.2024.

Hoće joj se tatica kandidirati na izborima u Hrvatskoj, regionalna ljadro?

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
21:46 16.02.2024.

koja je ovo botoksirana jadnica postala nemrem bolivit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije