Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVET GODINA BRAKA

Frano Lasić otkrio što svaki dan govori svojoj 32 godine mlađoj supruzi Mileni

Beograd: Frano Lasić sa suprugom stigao na dodjelu nagrada Naxi zvezda
Foto: Mateja Stanisavljevic
1/8
16.02.2024.
u 18:30

Jednom prilikom rekao je kako se jako trudio osvojiti Milenu jer je uvidio da je jedna kvalitetna, draga i lijepa osoba u pitanju

Prije devet godina glazbenik i glumac Frano Lasić (69) oženio se s 32-godine mlađom partnericom, likovnom umjetnicom Milenom i prije četiri godine dobili su sina kojem su dali ime Nikolas. O četvrtoj bračnoj sreći glumac je nedavno pričao za medije u Srbiji te je otkrio kako se rodila ljubav između njega i Milene. 

- Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i pokoju sijedu, no s godinama se čovjek treba sprijateljiti i uživati koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živjeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo jer život je jedan i trebamo ga cijeniti - rekao je glumac u razgovoru za Blic.

Nedavno je gostovao i u jednoj televizijskoj emisiji gdje su ga upitali koliko često svojoj supruzi govori stihove svoje poznate ljubavne pjesme "Volim te budalo mala". 

VEZANI ČLANCI

 

 

 

- Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje ja ne bih ponovno počeo raditi koncerte - priznao je Frano Lasić. Jednom prilikom rekao je kako se jako trudio osvojiti Milenu jer je uvidio da je jedna kvalitetna, draga i lijepa osoba u pitanju. Otkrio je i kako se harmonija u braku održava zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvar. Njegova supruga je u jednom razgovoru za medije ispričala kome nalikuje njihov sin. 

- Nikolas nalikuje na mene. Kada pogledam slike kada sam bila mala, to je to, s tim što ima plave oči na tatu. Zasad primjećujemo da sve oko sebe upija. Voli društvo, voli glazbu, zabavu. Potrebno mu je vrijeme da procesuira svaki događaj jer sve vrlo temeljito promatra i tu je na mamu - rekla je Milena. 

Frani Lasiću ovo je četvrta bračna sreća, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić, s kojom je dobio sina Janka, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su prijatelji. Drugi put oženio se s Ljiljanom iz Beograda i taj brak bio je jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga bila mu je Živa Stupnik, s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu.

VIDEO Sandra Benčić o Saboru: Nakon ponoći kao da se svi raspuste

 

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:38 16.02.2024.

Kad odem sve ostavljam tebi.

LO
Lojzek1967
19:08 16.02.2024.

Govori: " Draga ne mogu danas".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije