Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s Anom Bučević

Iva Todorić krenula na besplatno krstarenje, a na ruci joj se blješti Rolex od 270.000 kn

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
26.07.2020.
u 11:34

S Ivine ruke blještio je Rolex Daytona od 18-karatnog zlata sa safirnim staklom koji košta oko 270.000 kn, a na ruci je imala i zlatnu narukvicu koja izgleda kao Cartier Love, čija je minimalna cijena oko 40.000 kuna.

Iva Todorić ne propušta Vortex krstarenja koja vodi motivacijska govornica Ana Bučević. Kći Ivice Todorića jučer se u splitskoj luci ukrcala na kruzer New Star i krenula na još jednu duhovnu obnovu u režiji prijateljice i duhovne učiteljice Ane. Iva je u Split stigla odlično raspoložena, mahala je fotografu, a ni ovog puta nezapaženo nije prošla njezina odjevna kombinacija popraćena skupocjenim modnim dodacima.

1/10

S Ivine ruke blještio je Rolex Daytona od 18-karatnog zlata sa safirnim staklom koji košta oko 270.000 kn, a na ruci je imala i zlatnu narukvicu koja izgleda kao Cartier Love, čija je minimalna cijena oko 40.000 kuna, pišu 24 sata.

Poznato je da je Iva velika ljubiteljica torbi, a na krstarenje je odlučila ponijeti šarenu Louis Vuitton torbu iz prošlogodišnje kolekcije čija se cijena kreće oko 8500 kn.

 - Sedam dana biti u takvom lijepom okruženju, to je nešto neprocjenjivo u životu - kazala je Iva nakon prošlog krstarenja čija cijena iznosi 17 tisuća kuna. Iako se nedavno pohvalila kako ju je Ana ove godine pozvala da besplatno krstari s njima Iva je prošle godine kazala kako je uplata krstarenja jedan od najboljih uloga u njezinom životu.

– Reći će netko da to puno košta – to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto, a vjerujte, nakon toga, druge stvari postanu vam jeftine i možete si puno više priuštiti jer počnete prvo kreirati pa onda manifestirati stvari za koje ste nekad mislili da su nemoguće - pojasnila je Todorić kojoj je upravo krstarenje pomoglo da se oporavi od razvoda s Hrvojem Balentom.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:40 26.07.2020.

Joooooj....kak su to bogati judi! A ja imam samo probleme....tek jucer su mi javili da ce moj novi Porsche stici sa 3 dana zakasnjenja!

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
12:09 26.07.2020.

Treba to medijski popratiti. Bez stanke i bez prestanka. Uvijek o tome moramo sve znati! Lakše će nam se želudac okretati.

DU
Deleted user
12:42 26.07.2020.

Zakon o porijeklu imovine je najvažniji zakon koji mora ući u ustav.Svi sudovi bili bi dužni provjeriti tko što ima i na koji način je to zaslužio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije