Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li je?

Izgubila je 18 kg pa se 'uvukla' u uske tajice, obožavatelji oduševljeni: 'Izgledaš nevjerojatno!'

Foto: Instagram
1/6
26.07.2020.
u 08:00

Glumica Rebel Wilson ne prestaje objavljivati fotografije na društvenim mrežama otkako je izgubila gotovo 20 kilograma. Iako smo navikli gledati u širokoj odjeći nakon što se stesala Wilson je uskočila u uske tajice i top koji su ju dodatno 'utegnuli'.

Nekad najomiljenija bucka Hollywooda više i nije takva bucka. Glumica Rebel Willson proteklih je mjeseci naporno radila na svom izgledu, a rezultat nije izostao. Rebel je uspjela skinuti čak 18 kilograma, a vidno mršavijim izdanjem često se hvali na društvenim mrežama.

1/6

Iako smo navikli gledati u širokoj odjeći nakon što se stesala Wilson je uskočila u uske tajice i top koji su ju dodatno 'utegnuli'. Zvijezda filmova "Noć u muzeju", "Kako biti solo" i "Prevarantice" pozirala je na Palm Beachu u Sydneyju i oduševila svoje pratitelje.

'Izgledaš nevjerojatno!', 'Predivna si', 'Cijenim tvoj fokus, predanost i inspiraciju. Ostani zdrava i snažna', pislai su joj obožavatelji u komentarima.

Foto: Instagram screenshot

Rebel je kilograme suvišne kilograme nakupila zahvaljujući  treninzima i zdravom načinu prehrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu.

- Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila prije Rebel. Wilson je rekla kako bi njezina idealna težina bila 75 kilograma jer se priprema za jednu novu ulogu i vjeruje kako će ovim tempom vježbanja i brige o prehrani doći i do te brojke na vagi.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 8

ET
en-ten-tini
09:56 26.07.2020.

da, izgleda nevjerojatno debelo još uvijek

Avatar vrex
vrex
08:26 26.07.2020.

"Rebel je kilograme suvišne kilograme nakupila zahvaljujući treninzima i zdravom načinu prehrane." Aj dobro novinaru, sjedi pet..

DM
drazen.muhvic
10:14 26.07.2020.

Ako ćemo iskreno, da nije bila onako pretila (po domaće - predebela, premasna, prekvasna) nikada ne bi postala poznata glumica... I sad kada ima para odlučila postati Twiggy...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije