Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najčarobniji trenutak

Maja Šuput objavila prvu fotografiju sa sinom: Moja najveća ljubav, moj život

Foto: instagram
1/10
19.03.2021.
u 07:49

Pjevačica je rodila sina carskim rezom u srijedu u poslijepodnevnim satima u Petrovoj bolnici, a ona i suprug Nenad Tatarinov još uvijek nisu otkrili kako se maleni zove.

Pjevačica Maja Šuput u Petrovoj bolnici u srijedu je u poslijepodnevnim satima carskim rezom rodila sina, a danas je objavila i prvu fotografiju sa sinom snimljenu u rodilištu. 

– Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve – napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj njezin sin svojom malom rukom drži njezin prst.  Maju je porodila doktorica Velena Radošević koja je porodila i supruge naših nogometaša Luke Modrića i Matea Kovačića, ali i suprugu premijera Andreja Plenkovića. Maja još uvijek ne otkriva ime svog sina, ali jasno je prije poroda dala do znanja kako to neće biti domaće i tradicionalno ime. Ona i suprug Nenad su ga odabrali, ali čuvat će ga još neko vrijeme za sebe. Majin i Nenadov sin je na Apgar testu, koji upućuje na brzinu i sposobnost prilagodbe novorođenčeta na vanjski svijet, dobio maksimalnu ocjenu. Dječak je dugačak 48 cm, a težak 2900 grama. Nedugo prije poroda Maja je dala i zadnji intervju prije nego što će postati mama i u IN Magazinu otkrila je kako će uskoro izbaciti na tržište i liniju baby kozmetike. 

Foto: reuters

– Izlazi moja prva kozmetika za bebe i djecu. Nekako logično, je l' tako? Nakon milijun ispitivanja, svih mogućih istraživanja i tako dalje, napravili smo nešto što apsolutno svaka mama želi za svoje dijete, a to je da su ti sastojci umirujući, blagi... Naravno da sam ja išla i na ono da vizual mora biti prekrasan i da mora lijepo mirisati, ali ne onako invazivno kao na nama odraslima, ipak to mora biti za bebe i djecu. I sad je ovo nešto s čim ću prvo okupati vlastito dijete, a kad to kažem ja, koja sam zaista išla do krajnjih granica toga što ću kupiti vlastitom djetetu, sad kad znam da imam vlastitu kozmetiku, neizmjerno me to raduje – rekla je Mama u IN Magazinu.

 

Ključne riječi

Komentara 38

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:37 19.03.2021.

A kako se zove dijete nekog branitelja?

MM
mmarjana
08:28 19.03.2021.

Kad će kraj ovoj agonijj s tom poremecenom plasticnjacom i njenim djetetom??

RT
Regulator tlaka u railu
09:26 19.03.2021.

Hoćemo još! Hoćemo još! Ne preskačite ništa, sve želimo znati! Dajte nam još!! Zar ne vidite kako volimo ovo žutilo? Dajte nam još!! Dok nam bruh na mozgu ne naraste. Đizs.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije