Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno, puno manje kose

Šarmer Dragan iz 'Ljubav je na selu' nije uvijek imao ovako gustu kosu, pogledajte kako je izgledao prije

Foto: RTL
1/12
02.05.2021.
u 10:34

Iako to javno nije otkrio Dragan je očito bio na presađivanju kose prije otprilike dvije godine.

Farmera Dragana Kežića gledamo u novoj sezoni showa "Ljubav je na selu" na RTL-u i ovaj kandidat iz Otrić- Seoca traži 
životnu partnericu koja je samouvjerena, zabavna i komunikativna baš poput njega. Na njegovom imanju su Olja Einfalt (57) i Dijana Zlatović (50)  a vrijeme će pokazati hoće li njegovo srce osvojiti Olja ili Dijana koje ga smatraju šarmantnim. Svakako mu je važno i da njegova buduća partnerica ima dobar odnos s njegovom djecom koja su mu kao samohranom ocu centar svijeta otkako je prije tri godine ostao bez supruge.

- Htio bih da je vrijedna, da zna kuhati, da je dobra i ne viče. I da je lijepa, naravno. Ne smije biti debela, ni mršava, da sluša techno muziku i da ide partijati. Naravno, mora ići i raditi sa mnom u polje, ali mislim da takvu nećemo pronaći - rekao je Dragan u emisiji kada se predstavljao. 

Foto: RTL, Facebook

Fotografije s njegovog Facebook profila otkrile su da je prije imao dosta manje kose i odlučio je ovaj problem očito riješiti presađivanjem,  ali nije to javno potvrdio. Novije fotografije na kojima ima puno više kose i koje je objavio na Facebooku njegovi prijatelji su komentirali u stilu kako ga je kosa opet pomladila. Sudeći po objavama na društvenim mrežama na presađivanju kose je bio negdje otprilike prije dvije godine. 

VIDEO Mirta Miler, zagrebačka majstorica transformacije koju prati 5,1 milijuna ljudi

 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kozlin
21:42 02.05.2021.

Izgleda da je i grudi povecao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije