Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
45. rođendan

Iva Majoli objavila fotografije s rođendanske fešte, a pažnju su privukle fotke s misterioznim muškarcem

Iva Majoli u šetnji Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
18.08.2022.
u 21:00

Nezaboravan slavljenički vikend s mojim voljenima. Tako sam sretna što ste dio mog života, napisala je Iva uz fotografije s proslave.

Iva Majoli proslavila je 45. rođendan u društvu bliskih prijatelja i dio atmosfere slavlja podijelila je na društvenim mrežama gdje je objavila nekoliko fotografija. Posebnu pažnju privukle su fotografije na kojima je Iva u zagrljaju s misterioznim muškarcem, a ispod fotografija s proslave Iva je napisala: Nezaboravan slavljenički vikend s mojim voljenima. Tako sam sretna što ste dio mog života. Naša proslavljena tenisačica nedavno je u intervju za Story otkrila kako je njezin životni partner Talijan te da je poduzetnik, ali nije htjela otkriti njegov ime. 

- Ne volim puno pričati o svom privatnom svijetu. U mladosti naučiš što manje govoriti o tome pa tako živim već godinama. Sretna sam, pokraj sebe imam predivnog čovjeka koji me drži kao kap vode na dlanu. Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini. - ispričala je Majoli. Zbog nove ljubavi živi na relaciji Zagreb - Milano, a razmišlja o tome da joj u Milanu bude nova adresa te da njezina 16-godišnja kći Mia ondje nastavi školovanje. Ostatak ljeta s partnerom i kćeri će ploviti Jadranom, a u listopadu se sprema na uspon na Himalaju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

 

. Potkraj listopada spremamo se na Himalaju. Upravo sam došla s visinskih priprema iz Italije. Prvi sam put spavala na 3600 metara nadmorske visine. Podnijela sam to dosta dobro i mislim da neću imati nikakvih problema s uspinjanjem na još veće visine. Pokret je bio oko četiri ujutro i planinarili smo na otprilike 4500 metara da bismo vidjeli kako se adaptiramo na toj visini. Sljedeći pothvat je 6000 metara pa Himalaja. - rekla je Iva. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:40 18.08.2022.

Kraljica bankrota. Šteta. Želim joj sljedećih 100 godina s malo više opreza oko financija.

DU
Deleted user
22:40 18.08.2022.

Pa Talijani su poznati po tome da najbolje znaju tretirati žene, kao kap vode na dlanu ili kao kraljicu na prijestolju. Zato u Americi postoji uzrečica: "Italians do it better."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije