Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZA POTREBE SNIMANJA'

Iva Leko pokazala kako joj stoji plava kosa

Iva Leko
Foto: Instagram
1/5
28.05.2018.
u 10:23

Bivša manekenka nedavno je objavila kako je slobodna žena nakon što se rastala od Jerka Leke, s kojim je u braku provela devet godina

Bivša manekenka Iva Šarić Leko na Instagramu je zbunila pratitelje novom bojom kose. Iva je objavila fotografiju na kojoj pozira s plavom perikom.

 – Samo za potrebe snimanja – napisala je u opisu Iva, a onda je pokazala i kako bi izgledala sa šiškama.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Iva je prošle godine objavila da se razvodi od bivšeg supruga Jerka Leke, a u nedavnom razgovoru za Story potvrdila je da je sad slobodna žena.

Foto: Instagram/Wanda Nara

– O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima – rekla je Iva.

Iva Leko
1/7
Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Medo
Medo
11:19 28.05.2018.

Ova zena je prava bomba, ali ajmo biti iskreni tko bi to sad doveo kuci? Dvoje djece, ona neiživljena i naučena na oblizeke, usisavač je vjerojatno zadnji put vidjela na reklami, a sudje oprala dok je bila dijete. O kuhanju da se ne priča. I tako, dovedeš ju doma, ljubav cvate na najjače, a za 2 godine opet svatko na svoju stranu...

Avatar Sokol
Sokol
12:30 28.05.2018.

Jel objavila cjenik i jelovnik

BI
Bilstein
12:22 28.05.2018.

ova je prva od vecernjeg lista da je prava koka. obicno novinari vecernjeg nadju neke retardirane pune silikona i botoxa. prava zenska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije