Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nimalo joj ne nedostaje pista

Prekrasna Iva Leko: Posvećena sam obitelji, manekenstvo me umorilo

mrina maras
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
04.11.2014.
u 14:15

Brand vrhunske francuske kozmetike L'Occitane i modne dizajnerice Diana i Iva Viljevac predstavili su svoje nove kolekcije. Kreativna nit koja je povezala svijet mode i ljepote bila je zajednička inspiracija – tajanstvena i zavodljiva žena iz Arlesa...

Brand vrhunske francuske kozmetike L'Occitane i modne dizajnerice Diana i Iva Viljevac predstavili su svoje nove kolekcije. Kreativna nit koja je povezala svijet mode i ljepote bila je zajednička inspiracija – tajanstvena i zavodljiva žena iz Arlesa.

Modnoj priči dviju sestara zaštitno je lice prekrasna Iva Leko. Lijepa priča Ivi je bio izlet u manekenske vode, koje joj kaže, ne nedostaju. – Zaštitno sam lice, privatno volim njihove haljine i nakit, bilo mi je zadovoljstvo biti ovdje u predivnoj haljini. Manekenstvo mi nimalo ne nedostaje, u totalno sam drugom filmu. Posvećena sam obitelji, djeci i mužu. Na ta vremena gledam s odmakom, čudno mi je i drukčije danas gledati na manekenstvo. Umorilo me, iscrpljuje me, pa mi ne nedostaje taj svijet. Ovako, jednom godišnje, to je super – rekla je Iva.

Ova zgodna mama ima dva dječaka, a kaže da joj u odgoju, koliko može, pomaže suprug. – Uspijevam s dečkima, muž je tu, pomaže koliko može, ali nekako ja uspijevam, lijepo nam je. Uživa kao majka, ali treće dijete još ne planira. – Nikad se ne zna, no zasad nam je lijepo ovako – kaže Leko. Seksi liniju, kaže, može zahvaliti genima, ali i tempu života. – Ustajem se tijekom noći nekoliko puta, tijelo mi se naviknulo na malo sna. Osim toga, stalno smo u pokretu. Nedavno sam krenula i na pilates – zaključila je zgodna majka dvojice dječaka.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

>>Iva Leko rodila drugog sina!

>>Prva šetnja sa sinčićem! Iva u crvenoj haljini nema ni grama viška

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
16:51 04.11.2014.

okupile se cure koje vole peglati pa izmjenjuju iskustva..peglanje se naravno ne odnosi na rublje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije