Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI LOOK

Lijepa Iva Leko blista u dizajnerskom trendi badiću

Iva Leko
Foto: Instagram
1/7
13.07.2017.
u 09:08

– Držiš se bajkovito, rodila si dvoje djece, a izgledaš kao da imaš 18”, samo je jedan od laskavih komentara kojima prijatelji i obožavatelji obasipaju suprugu našeg bivšeg reprezentativca.

Bilo na Murteru ili u mondenom Dubaiju, Iva će zablistati besprijekornom linijom i nepogrešivim modnim ukusom.

Da problemi u braku Ive i Jerka Leke ne ostavljaju vidljivog traga na prelijepoj manekenki koja je ujedno i majka dvoje djece pokazuju fotografije koje Iva objavljuje na svom Instagram profilu.

“Držiš se bajkovito, rodila si dvoje djece, a izgledaš kao da imaš 18”, samo je jedan od laskavih komentara kojima prijatelji i obožavatelji obasipaju suprugu našeg bivšeg reprezentativca. Naime, Iva je objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj se vidi savršeno tijelo, ali i odlično “modno oko”, s obzirom na to da je zablistala u “it” badiću ljeta – dizajnerice Mare Hoffman u retrostilu, visokog struka.

Manekenka se, kao i svako ljeto proteklih godina, odmara na Murteru, gdje ima obiteljsku kuću i prijatelje s kojima se svakodnevno druži. Ove pak godine manekenka ne objavljuje fotografije sa suprugom Jerkom. No i nogometaš je dio ljeta, prije klupskih obveza, proveo na Murteru. – Prva vožnja motorom za velikog dečka – napisao je ispod fotografije sa sinom Carlosom. Prije Murtera, Iva je s djecom i bez supruga provela nekoliko dana u Dubaiju poprativši i ovo putovanje prekrasnim fotografijama.

 

Komentara 5

SI
siskic
09:37 13.07.2017.

o kome i što to piše večernji list. gadljivo. umjesto da pišu o uspješnim inžinjerima...liječnicima...poljoprivrednicima...obrtnicima...znanstvenicima, oni pišu o kojekakvim lusprdama...niš koristi. fuj.

MA
Majur
09:37 13.07.2017.

Ja se naslikavam,fotošopiram do izobličenja,a vi curice me gledajte i zavidite...osjećajte se loše jer 90% vas nije u mogućnosti biti tamo gdje sam ja,imati obleku kao i ja...osim ako krenete najlakšim putem većine nas na slikama...zaboravite na predrasude,obucite minice i našminkajte se,imajte želudca i "primite" bogatune u "sebe",bili glupi ili stari...glavno da vam omoguće ovakav život...tek tada ste vrijedni,a ostali će vam zavidjeti i tepati vam kao i vi sad meni.

DA
danebi
09:28 13.07.2017.

Bajkovito....hhhhhh....o ljudi moji.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije