Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDALI PAPIRE

Iva Balent razvodi se nakon 18 godina braka

Iva Todorić i Hrvoje Balent
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
28.05.2019.
u 20:32

Par se vjenčao 2001. godine na  spektakularnom vjenčanju u tadašnjem hotelu Intercontinental. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika pjevao je i Jasmin Stavros. U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu.

Iva Todorić, kći bivšeg tajkuna Ivice Todorića i službeno se razvodi od svog supruga Hrvoja Balenta. Kako su za 24 sata potvrdili na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, Hrvoje Balent  je 12. travnja ove godine podnio zahtjev za rastavom. Prvo ročište zakazano je u srpnju. Zasad još nije poznato tko su im odvjetnici.

Par se vjenčao 2001. godine na  spektakularnom vjenčanju u tadašnjem hotelu Intercontinental. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika pjevao je i Jasmin Stavros. U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu. Prve naznake da u braku postoje trzavice pokazale su se prije dvije godine, kada je Iva na društvenim mrežama promijenila prezime iz Balent u Todorić. No, do službenog razvoda doći će tek ove godine. 

Foto: Boris Šćitar/PIXSELL

Utjeha u razvodu joj je duhovna učiteljica i prijateljica, life coachica Ana Bučević, s kojom ide na krstarenja,a  prijateljice kažu da je sretnija nego ikad. Za to je navodno, zaslužan i novi mladić u njenom životu, s kojim posjećuje restorana i društvena događanja. S jednim je mladićem snimljena u prosincu u Lisinskom na koncertu Đorđa Balaševića, no nismo doznali radi lis e o njenom novom dečku. 

Podsjetimo, lani se od nekadašnje miss Hrvatske Martine razveo i njen brat Ante Todorić.  

Pogledajte video: Ovo su najkraći zvjezdani brakovi

 

 

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:49 28.05.2019.

Koliko para toliko ljubavi

KO
komunikolog
22:25 28.05.2019.

Frendica Severina se nije oglasila?! Ne slika se više ni sa Bagajnicama u Konzumu?

DU
Deleted user
21:27 28.05.2019.

Neeeću oka sklopit noćas , pa kako će on sada ? Gdje će ??!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije