Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o problemima

Ispovijest najpoznatije Loto djevojke: Išla sam na terapije, bila sam psihički jako loše

Suzana Mančić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Anto Magzan/pixsell
1/3
31.03.2017.
u 10:04

Suzana Mančić u emisiji "Rada sam" pričala je o tome kako je nakon razvoda od Nebojše Kunića bila u lošem psihičkom stanju i potražila je pomoć

Najpoznatija Loto djevojka Suzana Mančić u emisiji "Rada sam", koja se prikazuje na televiziji Pink, otvoreno je pričala o lošem psihičkom stanju u kojem se našla nakon razvoda od supruga Nebojše Kunića s kojim je u braku provela osam godina. 

- Odlazila sam psihologu na terapije da mi on kao neutralna osoba pomogne da dođem do odgovora na neka pitanja. Taj pristup bi svima preporučila. Pomogao mi je da vidim gdje sam griješila i pomogao mi je da ne prebacujem uvijek krivnju na druge - otvoreno je rekla Mančić.

Rekla je kako se njen i Kunićev brak nije raspao zbog prevare, a odgovorila je i na pitanje što bi učinila da je sazna za suprugovu prevaru.

- Nikada se ne bih rastala zbog prevare. Takve stvari se događaju. Ne zagovaram preljub, ali dogodi se, i sa muške i sa ženske strane - kaže Mančić. 

>>Suzana Mančić: Budući suprug i ja puni smo elana čak i u krevetu

>>Ovako je najpoznatija loto djevojka izgledala u oskudnom bikiniju prije 30 godina​

Komentara 3

Avatar 123456
123456
10:47 31.03.2017.

Pa vi u VL-u niste pri sebi! Koga zanima ova spodoba!

AM
Ameise
10:53 31.03.2017.

Ja misilo ovo neke ozbiljne novine. Iz dana u dan razocaravate. I smokvin list je iznad vas.

NI
Nikomah95
11:19 31.03.2017.

Moja baka je bila skršena kad je djed umro, no mislim da to čitatelje vl-a zanima više nego što se događalo s dotičnom gđom nakon razvoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije