Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GLUHO DOBA NOĆI

Ispod pojasa! Za Meghan i Harryja više nema povratka, prinčeva sestrična zaslužna je za to

Meghan Markle & Princ Harry
Foto: Profimedia
1/12
21.11.2020.
u 20:00

Princeza Eugenie, Harryjeva sestrična i njezin suprug Jack imaju novu britansku adresu.

U britansku rezidenciju u kolibu Frogmore u Windsoru, prema tvrdnjama portala People, princ Harry i Meghan Markle više ne mogu doći. Naime, Harryjeva trudna sestrična princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank uselili su u kuću koja je u vlasništvu vojvoda od Sussexa, odnosno Meghan i Harry.

- Frogmore Cottage je privatna rezidencija vojvode i vojvotkinje od Sussexa pa se bilo koje preinake i događanja tiču njih - rekao je za People glasnogovornik Buckinghamske palače te objasnio kako koliba Frogmore do daljnjeg ostaje dom Meghan i Harryja koji su London zamijenili Los Angelesom, ali je li zapravo tako nije potpuno jasno.

Meghan Markle & Princ Harry
1/10

Harry i Meghan su prema pisanjima medija sretni što će Eugenie, koja čeka prvo dijete sa suprugom Jackom, živjeti u njihovoj rezidenciji. Selidba se, pričaju, odvila u gluho doba noći kako svježe vjenčani par ne bi privukao medijsku pažnju, ali to im nije uspjelo.

Zbog svih okolnosti, Britanci smatraju da se Meghan i Harry nemaju namjeru vratiti jer ne bi imali kamo. Morali bi iznajmiti privatnu rezidenciju za boravak. Za svoje imanje u Los Angelesu izdvojili su čak 94 milijuna kuna, a Eugenie i Jack dosad su živjeli u rezidenciji Ivy Cottage, u sklopu Kensingtonske palače.

Harry i Meghan su, podsjetimo, u studenom prošle godine otišli živjeti u Kanadu, ali su se u ožujku situirali u Los Angelesu. Zadnje pojavljivanje u okviru kraljevskih dužnosti bilo im je 31. ožujka ove godine te su nakon odlaska u Ameriku tek dvaput posjetili Ujedinjeno Kraljevstvo, ali sina Archieja nisu poveli sa sobom. Windsori su, pišu britanski mediji, jedino malenog vidjeli u nekoliko prigoda preko videopoziva. Ništa ne pretpostavlja da će se susret uskoro dogoditi jer Sussexi planiraju Božić provesti u Los Angelesu na imanju vrijednom 11 milijuna funti, na obalnom dijelu Montecita.

Foto: Reuters/Pixsell

Izvori napominju kako par uživa u svom obiteljskom domu, koji imaju po prvi put, ali Princu Charlesu posebno teško pada što unuka neće vidjeti za skorašnje praznike.

- To je njihovo. Njihovo zauvijek, gdje će se bazirati. Archie sve promatra i živahan je. Super im je - kazao je. Harry i Meghan su zajedno trebali posjetiti Ujedinjeno Kraljevstvo u siječnju, ali zbog pandemije je to jako upitno.  - Članovi obitelji su jako tužni što ga ne viđaju. Svima nedostaje Archie. Posebno su tužni zbog Kraljice i princa Philipa - komentirali su prijatelji iz užeg kruga za medije. - Harry je uvijek govorio da se veselio podizati obitelj uz brata Williama, što se naravno sada ne događa - dobacili su.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije