Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI PUT

Da ti stane pamet! Ukrajinka koja je zaludjela Hrvate stigla u Split i ovime ostala oduševljena

Foto: Instagram
1/11
21.11.2020.
u 10:54

Manekenka i Instagram zvijezda iz Ukrajine Louisa Khovanski već je treći put u posljednjih nekoliko mjeseci posjetila Hrvatsku.

Ukrajinka bujnog poprsja Louisa Khovanski ne krije da voli Hrvatsku. Obišla je dosad Rovinj i Dubrovnik, a trenutno se nalazi u Splitu. Ljepotica koju  prati 1.2 milijuna ljudi na Instagramu redovito objavljuje priče u kojima Hrvatsku hvali naveliko. Ne čudi što se vratila u Lijepu našu nakon samo mjesec dana.

Naime, na posljednjim objavama otkrila je kako se rekreira na Marjanu te da više voli teretanu od trčanja, a oduševili su je između ostalog maslačci u drugoj polovici studenog. Kasnije je prošetala u sportskom izdanju po splitskoj Rivi te pozirala za fotografiju u pripijenoj haljini koja broji skoro 40 tisuća lajkova.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U razgovoru za Story rekla je kako joj se sviđa opuštena atmosfera u Rovinju i to što život nije ubrzan i nitko nigdje ne žuri. Otkrila je i jesu li joj Hrvati privlačni.

- Inače mi se ne sviđaju stariji muškarci, ali Hrvati su jako zgodni i primijetila sam da muškarci stariji od 40 jako paze na svoj izgled. Hrvatice su zaista sretnice - kaže Louisa. Nakon Rovinja planira posjetiti Motovun i naše nacionalne parkove. Pohvalila je svog gostoljubivog domaćina kod kojeg je iznajmila apartman, a zamjerku je našla samo brzini interneta kod nas, ali za Rovinj kaže:

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Sviđa mi se što mi ovdje ne treba automobil, svuda mogu stići pješice, uživajući pritom u predivnoj arhitekturi, slatkim malim ulicama, pogledu na more. Osim toga, oduševljena sam otvorenošću stanovnika grada.

 


 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
18:01 21.11.2020.

voli ona hrvatsku

Avatar salaso
salaso
12:58 21.11.2020.

Morat će si nabavit kosmodisk..

K3
Krešimir_3007
12:29 21.11.2020.

profinjena, duboka, književnost, slikarstvo, ... super.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije