Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava drama

Isplivala fotografija na kojoj su gradonačelnik Banje Luke i udana srpska pjevačica: Oprostila mu je aferu

Banja Luka: Gradonačelnik Banjaluke optužio je Dodika za niz nezakonitih radnji u gradskoj upravi
Foto: Dejan Rakita/Pixsell
1/3
08.11.2021.
u 14:03

No, Stanivuković je nakon toga navodno Tanju prevario s Kijom Kockar , također srpskom pjevačicom. Ipak, čini se kako je Savić oprostila aferu gradonačlniku te da su ponovno zajedno, a u javnost je procurila i njihova zajednička fotka.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković u centru je medijske pozornosti zadnjih dana zbog svog ljubavnog života. Naime, Draško je navodno imao aferu sa srpskom pjevačicom Tanjom Savić i tu aferu u jednoj televizijskoj emisiji razotkrila je voditeljica Jovana Jeremić i zbog toga je Stanivukovića odmah ostavila njegova tadašnja djevojka.

No, Stanivuković je nakon toga navodno Tanju prevario s Kijom Kockar , također srpskom pjevačicom. Ipak, čini se kako je Savić oprostila aferu gradonačlniku te da su ponovno zajedno, a u javnost je procurila i njihova zajednička fotka

Savić je još uvijek u brak s Dušanom Jovanovićem, ali ne živi s njim posljednjih nekoliko godina. 

Obitelj gradonačelnika Stanivukovića, tvrde srpski mediji, bila je šokirana kada je doznala za njegovu aferu s pjevačicom i nije htjela prihvatiti tu vezu. 

– Tanja i Draško vješto su se skrivali, a počeli su se viđati dok je on još bio u vezi s Kristinom s kojom se trebao vjenčati, ali ona ga je ovo ljeto ostavila kada je doznala da ju je prevario s pjevačicom. Draškova obitelj, koja je imućna, nije uopće znala za njegovu aferu s Tanjom i nisu imali pojma da je ta afera razlog zbog kojeg je Kristina ostavila Draška. Nakon medijskih napisa o njegovoj prevari obitelj je razgovarala s Draškom i jasno su mu dali do znanja kako ne podržavaju tu vezu i smatraju kako Tanja nije osoba koja je idealna za njega. Obitelj mu je naglasila kako Tanja već ima svoju obitelj, supruga Dušana i dvoje djece i zato ne podržavaju njihovu vezu. Naglasili su mu i kako je je na važnoj funkciji i ne smije si dopustiti takve napise u novinama – rekao je izvor blizak Drašku za srpske medije.  

VIDEO Gledatelji bijesni na Bilmana zbog sinoćnjeg Supertalenta: "Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram"

 

Komentara 13

Avatar Malazan
Malazan
14:35 08.11.2021.

?!? S ovim če_tnikom i kurabama srpskim nas zamarate?!

OK
okvals54
14:54 08.11.2021.

Sta ,VL postao Blic?Vesti iz Pasaluka i k'o koga.

AA
aabbcc
15:03 08.11.2021.

pisete gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije