Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalila internet

Isplivala fotka Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu! Svi se okretali za zgodnom pjevačicom

Foto: Instagram
1/17
02.03.2024.
u 17:00

Fan stranica na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu kako izlazi iz mora.

Srpska pjevačica i regionalna zvijezda Aleksandra Prijović uspješnu karijeru stvarala je od nule, a ljubitelji njezin glazbe dokazali su svoju vjernost tako što je pjevačica nedavno napunila mnoge Arene diljem regije. Posebno se naravno istaknula zagrebačka Arena, zato što je čak pet večeri napunila do posljednjeg mjesta.

Svoju privatnost ova pjevačica i ne krije previše, ali ipak nemamo je često priliku vidjeti u kupaćem kostimu. Na društvenoj mreži Facebook osvanula je fotografija Aleksandre Prijović kako izlazi iz mora u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu. Fotografija je objavljena na Aleksandrinoj fan stranici, a fotografija prikupila devedesetak komentara gdje joj obožavatelji hvale vitku figuru i njezinu ženstvenost. 

Podsjetimo, Aleksandra je u regiji dosad napunila 30 koncerata, a publika iznova ostaje oduševljena njezinim pjesmama i zabavom koju im priređuje na spektakularnim nastupima. NJoj je uspjelo ono što nikome do sada nije - napunila je pet Arena u Zagrebu, iza nje je i pet spektakularnih koncerata u Osijeku. Turneja Od istoka do zapada po hrvatskim gradovima se nastavlja, tako su pred njom još dva koncerta u Rijeci, a u prodaji su karte i za Varaždin. Za Aleksandrine koncerte se sada već tradicionalno traži ulaznica više.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/5

 

- Znaš koliko te podržavam i volim ono što radiš i zaista mi je jako drago sto si večeras ovdje jer znam koliko te publika voli gdje god dođeš – poručila je Aleksandra. - Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam barem mali dio ove novije povijesti koju pišeš. Drago mi je što uspijeva kroz sve ove koncerte približiti vam koliko je ona stvarno normalna i prizemna osoba i stvarno veliki prijatelj - kazao je Nucci, gost s njezina koncerta.

 

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Komentara 11

Avatar EU Turčin
EU Turčin
01:23 03.03.2024.

Dnevna doza Prije

Avatar Idler 3
Idler 3
18:53 02.03.2024.

....karte i za Varaždin !!! E moji Varaždinci kaj je i dotle došlo ?!

BI
billynik
18:44 02.03.2024.

Koji ljigavci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije