Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni roditelji

Iris Livaja pohvalila se sportskim uspjehom kćeri koja je imala posebnu poruku za Marka: 'Za tatu jer mi puno fali'

Split: Marko Livaja najbolji je igrač HNL-a u 2021. godini, odabrali su to kapetani naših prvoligaša
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/11
12.12.2022.
u 11:46

Na svom Instagram storyju podijelila je fotografiju s natjecanja. Kako je otkrila, djevojčica je osvojila svoju prvu medalju na gimnastičkom natjecanju, a Iris nije mogla sakriti ponos. ''Iii drugi smo. Prva medalja'', napisala je Iris uz fotografiju.

Iris Livaja, supruga našeg reprezentativca Marka Livaje (29) supruga na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu bodri iz Splita, a sada se pohvalila i sportskim uspjehom njihove kćeri Elizabete. 

Nešto prije te objave, dok se Elizabet pripremala za nastup, Iris je objavila dirljivu poruku svoje kćeri. "Danas je njezin dan, jučer je bio tatin i svih nas. 'Mama, možda ja danas donesem medalju kući... Danas za tatu jer mi puno fali"

Na svom Instagram storyju podijelila je fotografiju s natjecanja. Kako je otkrila, djevojčica je osvojila svoju prvu medalju na gimnastičkom natjecanju, a Iris nije mogla sakriti ponos. ''Iii drugi smo. Prva medalja'', napisala je Iris uz fotografiju.

Podsjetimo, Iris je dio navijačke atmosfere uoči svih utakmica naše reprezentacije pokazala na društvenim mrežama, a posebno je bila ponosna kada je njezin suprug zabio gol.

-Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina, bravo momci- poručila je Iris. Marko je gol postigao u 44. minuti, a nakon utakmice je otkrio da ga je posvetio svom pokojnom ocu.

Foto: Instagram
Inače, Iris je supruga podržala i uoči prve utakmice kada nije bio među prvih 11 igrača, no ušao je s klupe. Tada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sinčića Lorenza koji je pred televizorom u obiteljskom domu čekao da vidi tatu. 

Marko i Iris su svoju ljubav ozakonili početkom svibnja u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu gdje su uoči vjenčanja stigli zaštitari koji su mladencima osiguravali privatnost. Inače, cijeli su Sustipan zakupili za sebe taj dan, a to im je osiguralo i da se nakon mise neometano spuste stubama u restoran Adriatic Grašo i tako izbjegnu šetnju pred fotografima i novinarima. Mladenci su prvi ples otplesali uz pjesmu ''Povedi me'', koju im je pjevala sama Jasna Zlokić, a za dobar provod nakon toga pobrinula se Jelena Rozga.

VIDEO>>Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije