Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVOR STOLJEĆA

Intervju Harryja i Meghan kod Oprah gledat će i hrvatski gledatelji, evo gdje će se emitirati

Harry i Meghan
Foto: CBS presents Oprah with Meghan and Harry
1/6
04.03.2021.
u 19:13

Oprah će s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, posve iskreno razgovarati o svemu; od njezina ulaska u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva, dobrotvornog rada do toga kako podnosi život pod intenzivnim pritiskom javnosti

Intiman intervju Oprah Winfrey s princem Harryjem i Meghan, vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, dan nakon emitiranja na američkom CBS-u moći će vidjeti i hrvatska publika, u ponedjeljak, 8. ožujka, u 19:30 sati na RTL-u.

Oprah će s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, posve iskreno razgovarati o svemu; od njezina ulaska u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva, dobrotvornog rada do toga kako podnosi život pod intenzivnim pritiskom javnosti. Kasnije će im se pridružiti princ Harry te će razgovarati o njihovu preseljenju u SAD i njihovim nadanjima i snovima o proširenju obitelji.

Specijal je radila producentska kuća Harpo Productions, izvršni su producenti Terry Wood i Tara Montgomery, su izvršni producent Brian Piotrowicz, a međunarodno ga je distribuirao ViacomCBS Global Distribution Group. Prije emitiranja intervjua već su u javnost izašli neki detalji razgovora u kojima Meghan odgovara na optužbe  da je otjerala dva pomoćnika u Buckinghamskoj palači i srušila povjerenje drugog člana osoblja. Na YouTubeu je objavljen video s isječcima intervjua Harryja i Meghan, a ovaj put prikazani su odgovori koje je Meghan dala. Kako se osjećate u vezi s time što će Palača sada čuti vašu istinu? – pita Oprah američku glumicu, a ona odgovara:

– Ne znam zašto su očekivali da ćemo nakon sveg ovog vremena i dalje šutjeti i to nakon što je postalo sasvim jasno da su i sami imali ulogu u ovoj atmosferi linča protiv nas i da su i sami podržali laži koje su plasirane o nama. Ako našom istinom riskiramo da izgubimo nešto, onda neka bude tako jer već je puno toga izgubljeno – rekla je Meghan u ovom intervjuu.

Javnost u Velikoj Britaniji protivila se objavljivanju ovog intervjua dok je princ Philip u bolnici i smatraju kako nije vrijeme da Meghan i Harry koriste medijski prostor na ovaj način dok je njegov djed u bolnici. 



Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:27 04.03.2021.

Da "Razgovor stoljeća", a stoljeće tek počelo.

DU
Deleted user
19:17 04.03.2021.

Potpisujem kod javnog bilježnika da isti neću gledati :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije