Naslovnica Showbiz Zvijezde

Interes za prvu epizodu finala Igre prijestolja iznenadio HBO

Prema svemu sudeći, ogroman interes za prvu epizodu doveo je do opterećenja koje je srušilo aplikaciju.
15. travnja 2019. u 10:15 1 komentara 2023 prikaza
Igra prijestolja
Foto: Helen Sloan/HBO

Po jednom prilično jasnom indikatoru moglo bi se zaključiti da bi prva epizoda finalne sezone Igre prijestolja mogla biti jedna od najgledanijih, moguće i najgledanija uopće. Naime, aplikacija se HBO GO po svijetu rušila upravo za početka dugo iščekivane prve epizode posljednje sezone kultne serije.

Igra prijestolja BEZ SPOJLERA Evo o čemu je prva epizoda posljednje sezone Igre prijestolja

Slična se situacija dogodila i u nas pa se na facebook stranici HBO Adrie pojavila obavijest: 'Dragi korisnici, epizoda "Igre prijestolja" stiže uskoro na HBO GO. Molimo vas za još malo strpljenja. Trenutno radimo na otklanjanju problema kako bi vam omogućili gledanje u najkraćem mogućem roku. Ispričavamo se na smetnjama. Šaljemo gavrana čim epizoda bude dostupna. Hvala na razumijevanju.'

Ekskluzivno Emilia Clarke: Kad sam pročitala scenarij zadnje sezone, satima sam besciljno lutala Londonom

Nakon nekog vremena problem je otklonjen i epizoda je bila dostupna. Bolje su sreće bili oni koji nisu gledali preko aplikacije. Prema svemu sudeći, ogroman interes za prvu epizodu doveo je do opterećenja koje je srušilo aplikaciju. Ovaj je autor sudjelovao u testiranju dograđene HBO-ove aplikacije prije otprilike godinu dana, te mu se ne čini kako bi nešto drugo moglo biti posrijedi.

Što je istina? Ovo je sedam teorija o kraju serije 'Igra prijestolja'

Logično je kako je bijes fanova serije izazvala činjenica da se na početak finalne sezone čekalo dvije godine da bi onda u ključnoj večeri, odnosno u nas jutru, prije radnog dana došlo do problema. Društvene mreže vrve komentarima i različitim zahtjevima onih koji su čekali na premijeru da bi je ipak dočekali, no sa zakašnjenjem.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi. 


 
Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • Avatar Mabolimekrac
    Mabolimekrac:

    Ma boli me za Igru prijestolja. Ionako na kraju kraljica postaje Arya😂😂