Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javili se problemi

Interes za prvu epizodu finala Igre prijestolja iznenadio HBO

Igra prijestolja
Foto: Helen Sloan/HBO
15.04.2019.
u 10:15

Prema svemu sudeći, ogroman interes za prvu epizodu doveo je do opterećenja koje je srušilo aplikaciju.

Po jednom prilično jasnom indikatoru moglo bi se zaključiti da bi prva epizoda finalne sezone Igre prijestolja mogla biti jedna od najgledanijih, moguće i najgledanija uopće. Naime, aplikacija se HBO GO po svijetu rušila upravo za početka dugo iščekivane prve epizode posljednje sezone kultne serije.

Slična se situacija dogodila i u nas pa se na facebook stranici HBO Adrie pojavila obavijest: 'Dragi korisnici, epizoda "Igre prijestolja" stiže uskoro na HBO GO. Molimo vas za još malo strpljenja. Trenutno radimo na otklanjanju problema kako bi vam omogućili gledanje u najkraćem mogućem roku. Ispričavamo se na smetnjama. Šaljemo gavrana čim epizoda bude dostupna. Hvala na razumijevanju.'

Nakon nekog vremena problem je otklonjen i epizoda je bila dostupna. Bolje su sreće bili oni koji nisu gledali preko aplikacije. Prema svemu sudeći, ogroman interes za prvu epizodu doveo je do opterećenja koje je srušilo aplikaciju. Ovaj je autor sudjelovao u testiranju dograđene HBO-ove aplikacije prije otprilike godinu dana, te mu se ne čini kako bi nešto drugo moglo biti posrijedi.

Logično je kako je bijes fanova serije izazvala činjenica da se na početak finalne sezone čekalo dvije godine da bi onda u ključnoj večeri, odnosno u nas jutru, prije radnog dana došlo do problema. Društvene mreže vrve komentarima i različitim zahtjevima onih koji su čekali na premijeru da bi je ipak dočekali, no sa zakašnjenjem.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi. 


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
10:51 15.04.2019.

Ma boli me za Igru prijestolja. Ionako na kraju kraljica postaje Arya😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije