Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnice bez celulita

Ovo je novi trend na Instagramu, poprsje više nije u prvom planu

Foto: Instagram
15.07.2017.
u 10:30

Glumica Ana Gruica, voditeljica Fani Stipković, pjevačica Žanamari Perčić samo su neke od poznatih osoba koje slijede novi ljetni Instagram trend u kojem su na fotografijama u prvom planu mišićava leđa i stražnjica.

Instagram profili naših poznatih puni su fotografija s plaža, bazena i egzotičnih destinacija. Dosad su dame s naše estrade uglavnom objavljivale selfije I u prvom planu su bile njihove preplanule noge ili poprsja, a ove sezone novi je trend - fotke s leđa na kojima se ističu mišićava leđa i savršeno oblikovana stražnjica.

Istesani trbušni mišići više nisu u prvom planu, dame pokazuju svoja savršena leđa i stražnjicu. Glumica Ana Gruica oduvijek redovito vježba i pazi na prehranu, a to se i vidi na njenoj fit liniji i zato Ana nema problema sa skidanjem u kupaći kostim. - U teretani sam minimalno četiri puta tjedno. Nakon što sam rodila, neko sam vrijeme na vježbanje išla rano ujutro, dok bi sin spavao - rekla nam je nedavno.

1/5

Mišićava leđa s ponosom pokazuje i voditeljica Fani Stipković koja formu održava kardio treningom, dizanjem utega i gimnastikom. Disciplinirana kada je u pitanju trening je i voditeljica Ecija Ivušić i zato i ona s ponosom može objavljivati fotke u badiću na Instagramu i ne treba joj photoshop. Novom trendu Instagram fotki na kojima je pozadina u prvom planu priklonile su se i Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Anita Dujić, Žanamari Lalić, Ella Dvornik i brojne druge poznate dame koje pripadaju onoj skupini sretnica koje nemaju briga s celulitom. 

 

 

 

#baywatch ☀️🌅🌊🏖️

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izbaci uljeza😂🐋🌅👙👑 #vodice #summer2017

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

 

 

 

 

 

Komentara 11

Avatar southman
southman
11:55 15.07.2017.

Kad će poveći muški "šlaufi doći na red ?? Pa da i ja bacim jednu fotku na " Instač " hehe...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
11:45 15.07.2017.

idem bljuvat

KO
korisnik997
11:42 15.07.2017.

ma koga boli ku.ac za te krave ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije