Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni

Ovako uživaju najpopularniji zaručnici naše estrade

Foto: Instagram
1/2
13.07.2017.
u 14:27

Na Instagram profilu pjevačica Jelena Rozga pohvalila se fotografijom s ljetovanja i raznježila svoje obožavatelje koji su fotku lajkali 17 tisuća puta

Obožavateljice 2Cellosa nisu s oduševljenjem prihvatile činjenicu što se Luka Šulić oženio, a neće ih razveseliti ni fotografija koju je Jelena Rozga podijelila na svom Instagramu.

Pjevačica je objavila fotografiju s ljetovanja sa zaručnikom Stjepanom Hauserom, na kojoj zagrljeni leže na luftiću i raznježila je svoje obožavatelje, a za to vrijeme Stjepan je objavio fotografiju na svom Instagramu, ali bez Jelene.

1/15

Stjepan je sa svojim obožavateljima podijelio fotografiju na kojoj zavaljen u luftić uživa u igri sa psom. Fotografija se svidjela obožavateljima našeg proslavljenog violončelista, ali fotka njegove zaručnice skupila je puno više lajkova, čak 17 tisuća.

 

 

Ocean of love ❤️#summer #love #sea #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Komentara 1

RI
rikavac
17:19 13.07.2017.

A koje ih je proglasio naj popularnijim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije