Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PJESMA

Dubioza Kolektiv objavili 'Kafanu': ' Pjesma šalje jaku poruku o tome koliko nam je kafana nedostajala tokom pandemije'

Foto: Youtube Screenshot
1/12
06.10.2021.
u 11:11

- Pjesma 'Kafana' je nastala za vrijeme najstrožeg lockdowna, kada zbog objektivnih okolnosti nismo bili u mogućnosti sjediti za šankovima u našim omiljenim ugostiteljskim objektima - opisali su članovi grupe novu pjesmu.

Glazbena grupa Dubioza Kolektiv je na svom YouTube kanalu objavila novi video spot za pjesmu “Kafana”. To je prvi singl s nadolazećeg albuma čiji se izlazak očekuje početkom sljedeće godine.

Riječ je o prvom bosanskohercegovačkom horor video spotu. Radnja je smještena u tipičnu lokalnu kafanu u kojoj prekaljena cugerska ekipa spremno dočekuje početak zombi apokalipse. Kako su se snašli pogledajte u nastavku:

- Pjesma “Kafana” je nastala za vrijeme najstrožeg lockdowna, kada zbog objektivnih okolnosti nismo bili u mogućnosti sjediti za šankovima u našim omiljenim ugostiteljskim objektima. Bol i frustraciju uzrokovanu ovim hendikepom smo pretočili u emotivnu power-folk baladu koja šalje jaku poruku o tome koliko nam je kafana, kao osnovna ćelija ljudskog društva, nedostajala tokom pandemije. Za ilustraciju ovog zastrašujućeg iskustva, jedino adekvatno rješenje je bio žanr horor filmova, a čak i ovako zastrašujuća ekranizacija nije ni do koljena stvarnom užasu koji smo osjećali - izjavili su članovi Dubioza Kolektiva

Video spot je režirao Irfan Avdić, a za zastrašujuće uvjerljive maske zombija je bio zadužen Miroslav Lakobrija. U glavnim ulogama se osim članova Dubioza Kolektiva pojavljuju i Mario Drmać, Edis Bilić, Marko Šelić - Marčelo, Almir Kurt Kugla i Mona Muratović.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije