Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar

Indira o Dori: Hrvatska već godinama griješi s baladama i brušenim vokalima

Foto: Instagram
1/4
03.03.2020.
u 16:00

Veseli je podrška obožavatelja iz cijele regije i sretna je što je pjesma odmah osvojila simpatije i uvjerena je da bi se to odrazilo i na njezin plasman da je otišla na Eurosong.

Na ovogodišnjoj Dori za jednu od favoritkinja slovila je i Indira Levak koja se publici predstavila s pjesmom "You Will Never Break My Heart" za koju je zaslužan Branimir Mihaljević zajedno s producentom Doronom Medalieom koji je 2018. godine bio dio pobjedničkog tima izraelske predstavnice Nette.

Indirina energična pjesma s odličnim scenskim nastupom s razlogom je bila među favoritima Dore, a nakon pobjede Damira Kedže na društvenim mrežama pojavili su se i komentari kako je nepravedno što Indira nije pobijedila i obožavatelji smatraju da je pjevačica pokradena. Indira za RTL kaže kako je pokradena teška riječ i kako bi tako umanjila uspjeh Mije Negovitić i Damira Kedže, a ona to nikako ne želi.

- Ja bih prije rekla da sam i ja pobjednik samo moja pobjeda nije opipljiva odnosno nije izražena bodovima niti statuom Dore, ali je prisutna i osjeti se u zraku svuda oko nas. Cijela Hrvatska i regija mi šalju samo riječi hvale za prezentaciju i izvedbu, čak sam dobila poziv fanova iz nekih zemalja u regiji da njih predstavljam na Eurosongu, što mi je bilo jako simpatično!- rekla je Indira. Kaže kako se ovim nastupom na Dori kod nje probudila čarobna 1998. godina kada je na Dori i počeo njezin glazbeni uspon, rezultatom koji je postigla na ovoj Dori nije nezadovoljna.

1/10

Veseli je podrška obožavatelja iz cijele regije i sretna je što je pjesma odmah osvojila simpatije i uvjerena je da bi se to odrazilo i na njezin plasman da je otišla na Eurosong. Pjevačica se slaže sa stavom kako već godinama na Eurosong šaljemo balade umjesto energičnih pjesama koje bi sigurno bolje prošle.

- Naša pjesma je rađena upravo po tom receptu da bude drugačija, brza, upečatljiva i da se nadoveže na moju energiju koja je toliko puta iznjedrila hit pjesmu! Zbog toga sam i odlučila nastupiti na Dori. Nažalost, Hrvatska već dugi niz godina pokušava s brušenim vokalima i baladama, kažem nažalost jer nikako da se desi uspjeh koji hrvatski narod itekako zaslužuje. Zaslužuje dobar plasman, isto veselje kao s našim nogometašima i rukometašima samo s pobjedničkom pjesmom.- rekla je Indira za RTL.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar urbanihercegovac
urbanihercegovac
16:39 03.03.2020.

tko je na fotografijama indira ili neven ciganović

Avatar crikva
crikva
16:33 03.03.2020.

Sto se gej Kedze tice, stara isfrustrirana baba je ovaj put u pravu.

DU
Deleted user
16:27 03.03.2020.

Pjesma je seljakluk prve kategorije... nikad s takvim bizantskim pjesmuljcima ne bi prošli dobro. Energično da, ali ovo ne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije