Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila sezonu kupanja

Indira Levak pozirala na plaži i u badiću istaknula bujni dekolte: 'Prekrasna žena'

Foto: Instagram
1/12
23.06.2023.
u 20:30

Indira je pozirala na plaži u Fažani, gdje sa suprugom ima pet modernih apartmana koje iznajmljuje

Pjevačica Indira Levak (49) podijelila je s pratiteljima da se okupala prvi put ove sezone, a pozirala je na plaži u Fažani i to sa svojim psom. 

"Psi me nikad nisu ugrizli. Za razliku od ljudi. Marilyn Monroe", napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira u crnom badiću kojim je naglasila bujni dekolte.

"Savršena", "Baš ste slatki", "Prekrasna žena", "Legendo moja", "Tako je baš", komentirali su njezini pratitelji.

Inače, Indira u Fažani ima pet modernih apartmana te ih opremila namještajem koji nastaje u njihovoj obiteljskoj proizvodnji, a najavila je i otvorenje beach bara Colonia u Istri. Beach bar nalazi se na plaži Martulina u Peroju, a veliko otvorenje na svom je Instagramu Indira najavila još na ljeto 2021. No, od tada nije ništa objavljivano na Instagram profilu bara, a što je razlog tome medijima je prošlo ljeto otkrio Željko Prišlin, inače dugogodišnji prijatelj i vjenčani kum Indirinog supruga Miroslava Levaka. Prišlin je rekao da od projekta nisu odustali.

VEZANI ČLANCI:

 

- Prošle godine nas je zaustavila pandemija, a ove godine razlog je isključivo vrijeme. Ono nas je stislo sa svih strana pa se nadamo da će Colonia beach bar biti otvoren početkom idućeg ljeta - rekao je Željko za RTL.hr prošle godine. 

O svemu se oglasila i Ines Preindl, Indirina PR menadžerica, također prošle godine. - Prošle godine smo krenuli s pripremama, ali zbog pandemije je projekt odgođen. Indiri i Miroslavu je turizam zanimljiv, a trenutačno im je u fokusu dio s apartmanima - dodala je Preindl. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Komentara 7

FA
Fake
21:20 23.06.2023.

Koliko vam plati?

Avatar Tombstone
Tombstone
20:42 24.06.2023.

Bujni dekolte ne postoji, ili vi ne znate sto pojam znaci. Dekolte je izrez na majici, haljini ili bilo cemu sto zena nosi. Ni grudi ne mogu biti bujne, kod svih zena su potpuno iste. Ono o cemu pisete mozete naci u sluzbenom medicinskom rijecniku (ili atlasu) pod slovom "s", gdje pise doslovno "sise: parni organ na grudima zene". No izgleda da je vama bas svaki hrvatski izraz koji naziva dijelove tijela neprihvatjiva odnosno vulgaran.

Avatar Cohen
Cohen
16:18 24.06.2023.

"Otvorila sezonu kupanja" 23.6.? Niste normalni. Sezona kupanja u moru kod nas se otvara oko 1.svibnja, a ona se prvi put ove sezone samo pridružila ostalim kupačima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije