Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražila je pomoć

Nives Celzijus u stan upao nepozvani gost: 'Ljudi, kako da ga izbacim?'

Foto: instagram
1/15
23.06.2023.
u 18:30

Ovaj put je pokazala kako joj je u stan upao nepozvani gost. Riječ je o šišmišu, a Nives je pitala pratitelje kako da ga izbaci.

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (41), koja se u posljednje vrijeme dosta posvetila glumi, gotovo se svakodnevno pratiteljima pohvali atraktivnim fotografijama, no nekad dijeli i detalje iz privatnog života. Ovaj put je pokazala kako joj je u stan upao nepozvani gost. Riječ je o šišmišu, a Nives je pitala pratitelje kako da ga izbaci. Snimila je video u kojem se vidi kako šišmiš bezuspješno pokušava pronaći izlaz iz stana i leti u krug

- Ljudi, kako da izbacim šišmiša - pitala je pratitelje Celzijus. Njihove odgovore nije objavila. 

Foto: instagram

Pjevačica i influencerica nedavno je otkrila da je bila na neobičnoj dijeti. Naime, jela je samo čokoladu i izgubila šest kilograma. 
"Bez slatkiša, bez dobre hrane, to je sve nešto što je dobro za moju psihu", priznala je pa je podijelila i svoju zanimljivu dijetu.  "Ja sam jednom bila na čokoladnoj dijeti i smršavila sam šest kilograma u pet dana. Samo jedeš čokoladu", otkrila je Nives za InMagazin.

Isto tako je otkrila kako ne voli masaže već više uživa u treningu gdje se može "dobro oznojiti". No, tu i tamo se počasti nekom masažom. "Povremeno si dopustim taj luksuz i odem na masažu. Pod luksuz mislim odvojiti vrijeme za to. Idem u teretanu povremeno. Imam i neke spravice kod kuće, ali to je više onako usputno malo, dok gledam nešto što me interesira", ispričala je.

Podsjetimo, Nives je nedavno govorila i o negativnim komentarima koje također zna dobiti na društvenim mrežama, kao i udvaračima koji joj ostavljaju komplimente.

- Mislim da je najjednostavnije ignorirati mržnju i negativne komentare. Zagađivati našu okolinu time je potpuno nesmisleno zato je moj recept- totalni ignore. - rekla je nedavno Nives, pa dodala:
-Iskreno, meni se gotovo nitko ne udvara. Točnije, moji su udvarači najčešće virtualni ili dugovječni. Neki mi se udvaraju i desetljećima pa bi ih već mogla svrstati u kategoriju prijatelja - kaže Nives. Otkrila je i kakav je njezin idealan tip muškarca.

- Nekad sam naivno mislila da znam, sada sam sigurna da nemam pojma. Iz ove perspektive rekla bih da se takav nije rodio, ali možda me život ponovno demantira. Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira, motivira i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba. Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcioniram kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam. Poznajem mnoge sjajne i kvalitetne muškarce, ali nikako sresti nekoga tko je dobar za mene. Trenutačno mi je napetije družiti se s dobrim krimi romanima i mojim mačkama nego s nekim potencijalnim frajerom - objasnila je Nives.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Duksi
Duksi
18:50 23.06.2023.

Skini šminku, i odmah će zbrisati.

DU
Deleted user
19:41 23.06.2023.

Jesenti milu bigulicu, što su sadašnje patnje Ukrajinaca u usporedbi sa stravom i užasom kroz koje prolazi naša draga Nives?!"

NO
Nordik
17:41 24.06.2023.

Daj Batmanu što želi i sam će otići

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije