Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOSTVARENA ŽELJA

Indira Levak o majčinstvu: 'Čovjek priželjkuje, a Bog određuje'

Indira Levak
Foto: Promo
1/4
19.06.2018.
u 08:39

- Mene je Bog nagradio, hvala Bogu da sam srela takvog čovjeka u svom životu i on je potpora, moja stijena, moja mirna luka, jednostavno funkcioniramo u svemu zajedno i sve volimo isto - kazala je Indira o suprugu Miroslavu

Nakon izlaska iz Colonije Indira Levak pod imenom Indira Forza gradi sve uspješniju solo karijeru. Ovih je dana na Pagu snimala i spot za svoj novi singl "Istina i laž", kojeg će uskoro predstaviti.

- Ja u životu nisam doživjela ovakvu buru ovo je bio kao naručeni specijalni efekt, ali je možda malo pretjerala - dakle buro nemoj se zafrkavati. Bilo je tu i galebova oni su isto dobili posebnu ulogu, tako da galebovi paški hvala vam lijepa šta ste sudjelovali kao kulisa - rekla je Indira za InMagazin i dodala kako ne sumnja da će se uz ovu pjesmu plesati ovog ljeta.

- Latino pjesma, onako fino - sad neću reći koje je ovo piće (koktel) ali fino ovo piće uzmete u ruku pustite ''Istinu i laž'' i lagano kukovima idete lijevo - desno. Prekrasna, plesna pjesma, ljetna uživancija, i što još reći o njoj - morate imati jednog zgodnog partnera uz nju - rekla je Indira koja je ponovno kazala kako je sretna uz supruga Miroslava, koji je preuzeo i menadžersku ulogu u njenoj karijeri.

- Mene je Bog nagradio, hvala Bogu da sam srela takvog čovjeka u svom životu i on je potpora, moja stijena, moja mirna luka, jednostavno funkcioniramo u svemu zajedno i sve volimo isto - rekla je Indira kojoj je neostvarena želja uloga majke:

- Pa nekako čovjek priželjkuje, a Bog određuje to je taj odgovor na to pitanje - kazala je Indira.

Indira Levak
1/10
Ključne riječi

Komentara 2

VJ
Vl jedi govna
22:36 19.06.2018.

Slabo prče ti tvoji nabildani "muškarci", jel im se može dić uopće?

HE
helidon
09:35 19.06.2018.

Kod tebe izgleda Jahve i Alah se posvađali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije