Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR U KINI

Indijska ljepotica nova je Miss svijeta, naša Tea ušla u TOP 40

Manushi Chillar
Foto: Instagram
1/5
18.11.2017.
u 16:11

Chillar je šesta Indijka koja je proglašena za Miss svijeta no prva nakon 2000., kada je je najbolja bila Priyanka Chopra, danas poznata glumica i pjevačica.

Manushi Chhillar, 20-godišnja indijska ljepotica nova je Miss svijeta. Naša Tea Mlinarić ušla je među prvih 40 u konkurenciji 120 ljepotica iz cijelog svijeta. Chillar je šesta Indijka koja je proglašena za Miss svijeta no prva nakon 2000., kada je je najbolja bila Priyanka Chopra, danas poznata glumica i pjevačica.Tea se za izbor u Kini pripremala mjesec dana a nedavno je u kategoriji Top model osvojila visoko treće mjesto. Izbor je održan na otoku Hainanu.

- Presretna sam i prezadovoljna osvojenim trećim mjestom. Još uvijek traje euforija, ali moram se koncentrirati na ostale zadatke  izjavila je Tea nakon visokog plasmana koji se danas nažalost nije ponovio - piše Dnevnik.hr.
 

Komentara 4

Avatar Linux
Linux
20:41 18.11.2017.

sve to treba guzit, zivot je kratak

IL
ilijan
17:05 18.11.2017.

Svaka čast curi ali imamo mi ljepši cura!

RT
ribaric.tomislav
16:36 18.11.2017.

nist korist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije