Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEA MLINARIĆ

Pogledajte video kojim će se Miss Hrvatske predstaviti u Kini

Tea Mlinarić
Foto: Screenshot
1/5
30.10.2017.
u 20:36

Spot je nastao u suradnji s Pink Wing Production i Hrvatskom turističkom zajednicom a sniman je u predivnom okružju kompleksa Ilirija d.d. u Biogradu na Moru.

Miss Hrvatske Tea Mlinarić danas je predstavila spot kojim će se promovirati na ovogodišnjem izboru za Miss svijeta, 25. studenog u Kini. Spot je nastao u suradnji s Pink Wing Production i Hrvatskom turističkom zajednicom a sniman je u predivnom okružju kompleksa Ilirija d.d. u Biogradu na Moru.

Za styling su zaduženi hrvatski brend Lamarpe i dizajner Iggy Popović koji je ove godine radio i dizajnersku haljinu te brend obuće Hὄgl, frizuru lanac frizerskih salona Studio Marcela, a make up Učilište Profokus.

Tea Mlinarić
1/39

- Uživala sam snimajući spot jer zaista želim predstaviti Hrvatsku kroz sve njezine ljepote. Najljepši dio spota, naravno uz moj kraj i Nehajsku kulu je kadar s konjima koji govori o mentalitetu naših ljudi - rekla je Tea za Dnevnik.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije