Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LETJELE I ŠAKE

Incident na snimanju 'Jugoslovenke': kralj sapunica sukobio se s vlasnikom vile na Hvaru

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
11.07.2020.
u 20:25

Kako je kazao Drinković, on je iznajmio vilu za stanovanje 8 do 12 osoba, a Majetić mu je kazao kako će to spavati dio ekkipe. Međutim, kada je nakon nekoliko dana došao ispred vile zatekao je agregate, reflektore, kamere i drugu opremu za snimanje. Nakon toga pale su teške riječi

Na otoku Hvaru u tijeku je snimanje TV serije "Jugoslovenka", čije emitiranje kreće u listopadu na srpskoj televiziji "Pink". Idejni začetnik projekta koji se bavi razdobljem svršetka Prvog svjetskog rata i formiranjem Kraljevine SHS je Roman Majetić, hrvatski kralj sapunica i nekadašnji vlasnik producentske kuće "Ava". Na setu serije došlo je do incidenta između Majetića i Veljka Drinkovića, vlasnika vile Dvori sv. Jurja u Humcu, koji je Majetiću iznajmio vilu, ne znajući da će se u njoj snimati, piše Slobodna Dalmacija. Inače, vila se reklamira na Booking.com, a njene fotografije možete vidjeti OVDJE.

 Kako je kazao Drinković, on je iznajmio vilu za stanovanje 8 do 12 osoba, a Majetić mu je kazao kako će to spavati dio ekkipe. Međutim, kada je nakon nekoliko dana došao ispred vile zatekao je agregate, reflektore, kamere i drugu opremu za snimanje. 

-  On mi je odgovorio da će unutar vile snimati neke kadrove, a kad se ja s tim nisam složio on mi je odbrusio 'Ajde odje.. majmune jedan seljački, seljačino marš iz ovog prostora, ja sam to iznajmio i tu mogu raditi što me god volja'. Rekao sam mu da je vila moje vlasništvo i da me ne može tjerati vani, a on je nastavio u svome stilu 'Je... ti sve po spisku, upucat ću te u glavu!', da bi se u toj prilici zaletio na mene i udario me dva puta - rekao je Drinković koji je Majetića prijavio policiji. Novi incident dogodio se prije tri dana. Drinković je, kazao je, išao u vilu radi održavanja postrojenja, a tada se ponovno pojavio Majetić.

- Galamio je '... Što ti ovdje radiš pi... ti materina, go... jedno seljačko, dalmatinsko, jesam li ti rekao da tu ne dolaziš." Ja sam mu pokušao objasniti s kojim sam razlogom došao i da ne želim nikakve sukobe, međutim, on se opet zamnom zaletio, a ja sam jednostavno pobjegao da me opet ne udari i sve prijavio policiji - tvrdio je Drinković i dodao da su sve vidjeli njegova bivša supruga i dva djelatnika, no kad je došla policija oni su samo kazali kako je Majetić upozorio vlasnika da napusti vilu. 

1/4

- Vilu smo od Drinkovića iznajmili putem agencije prvenstveno zbog simanja, jer se radi o pogodnoj lokaciji. A kada smo to već basnoslovno platili 27.500 eura, tamo se smjestilo i nas četvero. Vlasnik je u vilu banuo već idući dan i počeo prigovarati zbog psa, snimanja... koristeći se nepristojnim rječnikom, spominjao je čak i nekakav metak, a nakon toga su tamo stigla još dvojica ljudi sa srpovima. Naravno, inzistirao sam da napusti prostor i da se tu više ne pojavljuje, ali on je opet došao nakon dan-dva, tako da nas namjerno provocira iz tko bi znao kojih razloga. Očito je odlučan u tome, a poslije svake komunikacije lažno me prijavljuje policiji radi verbalnog i fizičkog napada - izjavio je za Slobodnu Dalmaciju Roman Majetić i dodao kako će o svemu obavijestiti Ministarstvo turizma i HTZ. 

 

Ključne riječi

Komentara 16

CR
croban1111
20:56 11.07.2020.

Jeli i ovo, da baš ne kažem što, financira HAVC? I Obuljenka.

KV
kvatri
21:26 11.07.2020.

A šta je mislio ovaj Drinković? Pa oni su navikli prisvajati. Daj im prst i ode ti ruka do ramena.

ME
medvedgrad
21:00 11.07.2020.

Dati ce ovim Obuljenka novce građana, vidi se da su bas hrvatska kultura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije