Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to joj nije trebalo

Impresionirala je posljednjih dana, a onda je obukla minicu

sharon stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/10
22.05.2014.
u 07:52

U kratkoj crnoj minici Sharon Stone bila je sve, samo ne elegantna, kao što je to bio slučaj proteklih dana tijekom njenog boravka u Cannesu

Dok je proteklih dana impresionirala svojom pojavom, Sharon Stone za crveni tepih u srijedu navečer odabrala je potpuno pogrešnu kombinaciju.

U kratkoj crnoj minici, s kosom podignutom od lica i sunčanim naočalama, Sharon je bila sve samo ne elegantna, kao što je to bio slučaj proteklih dana.

Iako i dalje ima zavidnu liniju, 58-godišnja hollywoodska glumica hrabro je obukla kratku haljinu, što je otkrilo njen vjerojatno najlošiji atribut – koljena.

Sve to bilo je potpuno suprotno u odnosu na večer prije, kada je nosila Chopardove dijamante koje je osiguravalo čak osam tjelohranitelja.

>>Ona nikad neće prestati biti seksi: Sharon Stone rastura u uskoj, crvenoj haljini

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ključne riječi

Komentara 6

NI
niko888
13:15 22.05.2014.

A po kojim to merilima su njena kolena ruzna!? Zena fantasticno izgleda i ova haljina joj savrseno stoji. Prosto blista i zraci svojom lepotom.

DE
denihr
08:46 22.05.2014.

Izgleda super

LI
liliZG
11:15 22.05.2014.

ženska došla s plaži i nabacila kiklju, i kaj sad....nek se jelena javi za koju godinicu da vidimo njena koljena, ili još bolje nek na sad pokaže svoja koljena ak su bolja od Sharon...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije