Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGLO JE I GORE

Imala je sreće! Naša glumica nastradala tijekom predstave, morali je odvesti u bolnicu

Foto: Instagram
1/7
10.08.2020.
u 19:06

Iz kazališta Moruzgva u kojem se nezgoda dogodila objavili su da je glumica Ana Maras Harmander lakše ozlijeđena.

Proteklog petka glumica Ana Maras Harmander nije mogla ni zamisliti da će završiti u bolnici  jer je na nju pao dio scenografije tijekom naleta jakog vjetra. Naime, tijekom izvedbe predstave Cabaret "Preko veze" Ana je završila s lakšim ozljedama, a o svemu se oglasilo i kazalište s cjelovitim priopćenjem o njezinom daljnjem sudjelovanju u predstojećim izvedbama.

- Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret Preko veze u petak dogodio nesretan slučaj u kojem je nalet vjetra srušio scenografiju na glumicu Anu Maras Harmander. Srećom je došlo samo do lakše ozljede i ovim putem želimo Ani brz oporavak. Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom zahvaljujući našem kolektivu - poručili su iz Moruzgve, a Ana je na Instagramu objavila fotografiju brodova u moru, označila splitsku bolnicu Firule te napisala: "Mentalne slike vs. stvarnost u mračnoj sobi".

Na društvenim mrežama profila Kazališta Moruzgva i glumica Ane Maras Harmander nižu se komentari puni podrške i želja za brz oporavak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije