Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U OBITELJI

Ikonu regionalnog novog vala udario bivši partner: 'Kako se to može rješavati na sudu?'

20.11.2020.
u 15:45

-  Dobro jutro, dobar dan, svejedno je. Dobro sam. Nikad nisam spremna, pa ni za ovo ročište. Ja ne volim sud. Tko to voli? Kako se može rješavati bilo što na temu ljubavi i međuljudskih odnosa na sudu? To je potpuno sumanuto - rekla je Slađana srpskim medijima

Slađana Milošević (65), ikona novog vala u bivšoj Jugoslaviji pojavila se danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na suđenju s bivšim partnerom Igorom Stankovićem, koji je krajem ožujka  ove godine navodno fizički nasrnuo na nju. Nakon toga, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je sudu optužni prijedlog kojim se okrivljenom na teret stavlja krivično djelo nasilje u obitelji. 

-  Dobro jutro, dobar dan, svejedno je. Dobro sam. Nikad nisam spremna, pa ni za ovo ročište. Ja ne volim sud. Tko to voli? Kako se može rješavati bilo što na temu ljubavi i međuljudskih odnosa na sudu? To je potpuno sumanuto - rekla je Slađana srpskim medijima i dodala:

- Što se njega tiče, nije mi sadašnji, ni bivši partner. Vidjet ćemo. To ne ovisi o sudu. Sud se ne može miješati u takve stvari. 

-  Došlo je do verbalne rasprave između njih, on ju je navodno dok je bila u kupaonici grubo odgurnuo. Slađana je pala na zahodsku školjku i mašinu za pranje rublja. U ruci je držala njegov mobitel koji joj je on istrgnuo. Zatim ju je opet gurno i pala je preko kade - kazao je u ožujku izvor za Kurir. Nakon dolaska policije pjevačica je navodno kazala kako ju je strah da joj se nešto ne dogodi. 

-  Liječnička pomoć joj je ukazana na Urgentnom centru i ustanovljene su lake tjelesne ozljede. Njemu je određeno zadržavanje i sutra će biti priveden na saslušanje - kazao je Kurirov izvor.  

Podsjetimo, Slađana Milošević  bila je velika zvijezda jugoslavenske pop rock scene. Pojavila se 1977. s pjesmom "Au, Au" i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke Česme, gdje je nastupala prije Bijelog dugmeta. Slađana je počela rušiti tabue, kada je izdala pjesmu pod nazivom "Seksi dama", koja je bila zabranjena za emitiranje na brojnim radijskim i televizijskim postajama. Godine 1984. s Dadom Topićem je na izboru za Eurosong izvela pjesmu s "Princeza", koja je postala veliki hit. 

Ključne riječi

Komentara 22

TA
Talleyard
15:54 20.11.2020.

Ovo je nasilje naturanje ovakvih regionalnih primitivnosti.

ŽA
Žac123
20:21 20.11.2020.

Bože dragi, ovaj kurir više nije ni za pročitati.

DE
Demigodessnixie
19:06 20.11.2020.

WTF je "regionalni novi val" koja je to regija i tko je ova osoba...kakve to sve skupa ima veze s Hrvatskom....što ima novo u 26 ostalih članica EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije