Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1, -kuhaj!

Igraju li Loreta i Ivana prljavo? Zadatak nisu obavile same

Foto: RTL
1/3
06.02.2018.
u 16:21

Loreta i Ivana su pozvale Jankovića da im pomogne u izradi domaće tjestenine, a Mate se odmah primio posla i izvaljao pravo tijesto za domaće rezance u samo 2 minute

Dežurni kuhar večeras će imati pune ruke posla u showu "Tri,dva,jedan - kuhaj!", a domišljate Zadranke njegovu će pomoć iskoristiti do maksimuma.

Nitko do sada nije bio toliko aktivan u dežurstvu, kao što će to večeras biti Mate Janković. Osim što će trčati s jedinice na jedinicu, sjeckati povrće, raditi polpete, Mate će zasukati rukave i izvaljati tijesto.

Inače nije uobičajeno da dežurni chef napravi pola posla umjesto kandidata, ali zapravo nije ni protiv pravila. Svatko na raspolaganju ima 2 minute pomoći, a na kandidatima je, i na chefu, da odluče kako će ih potrošiti.

Loreta i Ivana tako su pozvale Jankovića da im pomogne u izradi domaće tjestenine, a Mate se odmah primio posla i izvaljao pravo tijesto za domaće rezance u samo 2 minute! Zadranke su zadovoljno trljale rukama jer je njihovu tjesteninu napravio vrhunski chef te se večeras nadaju dobrim ocjenama.

Hoće li Loreta i Ivana uspjeti zaraditi prvi bod, pogledajte večeras u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:25 sati na RTL-u!

1/50

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije