Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Pala je i prva ljubavna izjava u BB-u, evo tko se zaljubio

Foto: RTL
1/6
02.02.2018.
u 13:41

"Da, zaljubio sam se u tebe, ako baš hoćeš iskreno!" priznao je Antonio Luciji!

Lucija i Antonio već se nekoliko dana bore za titulu najvećih provokatora u Big Brother kući, no umjesto da naljuti ostale stanare, Splićanka je uspjela najviše isprovocirati baš svog partnera.

I dok se Lucija snašla u svakoj situaciji, Antonio je već nekoliko puta naglasio kako želi odustati jer se ne osjeća ugodno dok provocira ostale, a ovoga je puta doista "pukao". Odrađujući dnevni zadatak "Život u televizoru", Lucija i Antonio ponovno su načeli temu provociranja.

''Što radim krivo?'' pitao je Antonio Luciju, na što mu je ona odgovorila da je nekim svojim postupcima šokira.

''Je l' se ja tebi sviđam?'' zanimalo je Luciju, a na Antonijevo odugovlačenje, izravno ga je upitala: ''Ti se bojiš da se ne bi zaljubio u mene?''

''Ti se meni sviđaš kao osoba, u više smislova'', rekao je Antonio i napokon priznao, ''da, zaljubio sam se u tebe, ako baš hoćeš iskreno!''

''Meni je ovaj zadatak glup, ja hoću odustati od ovoga'', ponovio je Antonio, dok ga je Lucija tješila kako se nakon priznanja u njihovu odnosu ništa neće promijeniti te kako ne smije gledati samo sebe jer rade kao par. ''Napravi bilo što. Drukčije će gledati tebe nego mene'', rekla je Lucija ponovno započevši priču o muško-ženskim odnosima, na što se Antonio više nije mogao kontrolirati pa je, uz psovke, odustao od zadatka.

Kako će završiti svađa i hoće li njihova neslaganja utjecati na osvajanje titule provokatora, doznajte večeras od 20 sati na RTL-u.

1/23

Komentara 3

IV
IvanMNECRO
14:00 02.02.2018.

Kako smo mi sje*ani kao drustvo cim nam je ovo bitna vijest. Zamislite novinara, zavrsio 5 godina fakulteta i pise o drolj*ma, pede*ima i ostalom slj*mu, jadnog li mu zivota. A i nama...

Avatar future Gohan
future Gohan
14:26 02.02.2018.

VL jebem Vam mater i vašem pigbraderu na nasovnici!

KA
Kadjar
14:22 02.02.2018.

Ne zanima me tko se zaljubio u koga niti bilo što u vezi te debilske emisije sa primitivnim spodobama u tom studiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije