Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA

Igor Mešin zamijenio Tamaru Loos i Maju Šuput, kolegica mu nije ostala dužna

Igor Mešin i Tamara Loos
Foto: Nova TV
1/13
20.03.2023.
u 17:23

Dok je, nakon ocjena žirija s plesnog podija ispraćao glumicu Petru Kurtelu i njenog mentora Damira Horvatinčića, Mešin je kazao: - Laganim koracima otpušite ka Maji. Potom se ispravio i rekao: - Ne otpušite. Laganim koracima otplešite ka Maji - dodao je Mešin. Tamara Loos to je čula, pa je Mešinu vratila u istom stilu, rekavši: - Hvala ti, Frano.

U sinoćnjoj emisiji "Ples sa zvijezdama" Igor Mešin napravio je nenamjernu grešku, kada je zamijenio svoje suvoditeljice. Izgleda da se jako navikao na Maju Šuput, pa je ovogodipnju suvoditeljicu Tamaru Loos "prekrstio" u Maju. 

Dok je, nakon ocjena žirija s plesnog podija ispraćao glumicu Petru Kurtelu i njenog mentora Damira Horvatinčića, Mešin je kazao: - Laganim koracima otpušite ka Maji. Potom se ispravio i rekao:

- Ne otpušite. Laganim koracima otplešite ka Maji - dodao je Mešin.

Tamara Loos to je čula, pa je Mešinu vratila u istom stilu, rekavši:

- Hvala ti, Frano... - kazala je Tamara, aludirajući na televizijskog voditelja Franu Ridjana, koji je ove godine jedan od natjecatelja. 

Video tog komičnog trenutka na svom je Facebooku podijelio stilist i kritičar Neven Ciganović.

Gledatelji su to odmah primijetili i komentirali na društvenim mrežama. "Tamara postala Maja", "On nju nazvao Maja, a ona njega Frano", uočili su odmah gledatelji na forumu. 

Podsjetimo, Maja je sama odustala od ovogodišnjeg voditeljskog angažmana jer je "poželjela malo predahnuti". Naime, epizode Plesa sa zvijezdama emitiraju se nedjeljama uživo, a Maja gotovo cijelu godinu ima zakazane gaže subotama, na kojima pjeva do ranih jutarnjih sati. Zamijenila ju je bivša HRT-ovka Tamara Loos.

- Naći se u tako ogromnom projektu kao što je 'Ples sa zvijezdama' zaista predstavlja izazov i veliko veselje za mene. Moram priznati da je veliko uzbuđenje prisutno jer emisije uživo u udarnom terminu prati velik broj gledatelja, ali kad pogledam cijeli tim ljudi koji stoji iza projekta, shvatim da sam u sjajnim rukama, a tu je i kolega Igor koji će mi, sigurna sam, biti velika potpora u svemu. Članovi produkcije, žiri i plesni parovi posvećeni su, u punom pogonu i odlučni u tome da donesu super zabavu svima pred ekranima, a samim time i nama koji smo dio projekta. Već vidim kako mi nedjelja postaje najdraži dan u tjednu - otkrila je Tamara prije prve emisije.

Nakon prve emisije gledatelji su uputili i svoje dojmove o novoj voditeljici. Neki su na društvenim mrežama istaknuli kako im se Tamara čini kao "pravo osvježenje za ovu emisiju". "Tamara je odlična, vrlo ležerna i jako simpatična. Dobrodošla u show", "To je posve nešto drugo, profesionalnije, smislenije, a opet glamurozno na lijepi način. Bravo Tamara!", "Pravo osvježenje", "Meni je baš zgodna, elegantna i prirodna", pisali su.

Ipak, nisu svi bili istog mišljenja. Neki su pak smatrali da Tamarin karakter ne odgovara ovom tipu emisije.
"Tamara je super cura, ali ne za ovu emisiju. Maja je bila maher", "Fali Maja, onako vrckava i spontana", "Tamara je kao radijska voditeljica top, ali za ovaj projekt mi je bolja Maja", dojam je dijela gledatelja.

VIDEO: Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije