Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni

Igor Cukrov s djevojkom slavio srpsku Novu godinu

Igor cukrov
15.01.2013.
u 10:58

Moja Nina i ja slavimo već skoro tri godine i pravoslavni i katolički Božić. Uzimamo najbolje od svega. Meni se dopala gibanica koju sprema njena majka, ali i pita sa mesom i posebno šopska salata - rekao je Curkov za Blic

Splićanin Igor Cukrov već tri godine je u vezi sa Srpkinjom Katarinom Kržanović s kojom je u njenom rodnom Kragujevcu dočekao srpsku Novu godinu (13. siječnja), prenosi Blic.

– Ovdje u Kragujevcu ljudi su iskreni, čisti... A moja Nina i ja slavimo već skoro tri godine i pravoslavni i katolički Božić. Uzimamo najbolje od svega. Meni se svidjela gibanica koju sprema njena majka, ali i pita s mesom i posebno šopska salata. Shvatio sam i da Dalmatinci i Šumadinci vole ono što nemaju. Nama je mora preko glave i želimo tamo gdje ga nema, a njima je želja da dođu na more – rekao je Cukrov za Blic.

Pjevač je otkrio i da je Katarinu upoznao na snimanju spota za pjesmu "Mjesečar".

– Na snimanju spota u vili Gorana Bregovića bilo je oko 30 cura. Onda je netko rekao da se moram ljubiti s jednom od njih. Kada ih je pitao koja će, njih 20 je diglo ruku, ali Nina se nije javila. E, tako je počelo. Izbor je ipak pao na nju i scenu s poljupcem smo ponavljali najmanje šest puta. Nisu nas mogli razdvojiti. Na kraju je svima prekipjelo, jer sam ja namjerno griješio, a ona je u toj sceni oderala koljena. Tako je snimanje završeno, a mi smo se zavoljeli – ispričao je Igor.

Katarina, koja se bavi manekenstvom, otkrila je da se zaljubila u dalmatinsku kuhinju Igorove bake.

Inače, Igor Cukrov je autor skladbe za dokumentarac kojim će se Hrvatska predstaviti pred ulazak u Europsku uniju.

>>VIDEO Jeremićeva proslava Nove godine u UN-u uz 'Marš na Drinu'

Ključne riječi

Komentara 44

AR
arjavas
17:22 15.01.2013.

Bomba ., jesi li kad čuo za kinesku novu godinu ? To je u Kini veliki praznik. Kaj buš rekel da su to nekave kineske gluposti?

AM
antun matos
17:22 15.01.2013.

"srpska nova godina"??? Ako ju slave po starom kalendaru, zar je zato "srpska"? Novinari, novinari...znači onda imamo rusku, ukrajinsku, grčku... itd. novu godinu? Po toj logici i hrvatsku, zar ne?

VE
velikazmija
15:32 15.01.2013.

igor nije hrvatsko ime --moždaje to nekima bilo da bude ime drugačije pa i jovanović je kaže hrvat - volio bi čuti priču igora kad je u kragujevcu-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije