Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVINARSKO POJAČANJE

Zoltan Kabok prešao na RTL: 'Još Bruce Willis i onda smo kompletni'

Zoltan Kabok
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
02.05.2018.
u 11:04

Nakon što su mediji prije mjesec dana objavili kako novinar i voditelj nakon 25 godina rada na HRT-u napušta Prisavlje, Kabok se prije dva dana na Facebooku oprostio od HRT-a, a danas je već u studiju RTL-a.

Novinar Zoltan Kabok od danas je novo pojačanje u redakciji RTL-a. Nakon što su mediji prije mjesec dana objavili kako novinar i voditelj nakon 25 godina rada na HRT-u napušta Prisavlje, Kabok se prije dva dana na Facebooku oprostio od HRT-a, a danas je već u studiju RTL-a.

Pojačanjem su se pohvalile i njegove nove kolege, pa je Boris Mišević na Facebooku objavio fotografije s Kabokom i drugim kolegama uz duhovitu poruku: "A u lipnju nam dolazi i Bruce Willis i onda smo kompletni".

Zoltan Kabok rođen je u Vodicama, a karijeru je počeo prije 30 godina u šibenskom dopisništvu Slobodne Dalmacije. Tijekom rada na HRT-u  izvještavao je s najvećih svjetskih ratišta poput Iraka, Sirije i Ukrajine, a nakon rata u Hrvatskoj bio je jedan od rijetkih akreditiranih novinara u Uredu predsjednika Franje Tuđmana.

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
11:21 02.05.2018.

Može on preči kamo god hoće, ali ja njihov program neću gledati. Posebno ne vijesti, koje na svim televizijama izgledaju kao da su ih režirali sjevernokorejski komunisti.

CR
crodux
11:25 02.05.2018.

RTL jugo-srpska televizija!

CR
crodux
11:24 02.05.2018.

RTL jugo-srpska televizija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije