Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDA SLAVNOG REDATELJA

Idući Indiana Jones mogla bi biti – žena, a zvat će se Joan!

Indiana jones
Foto: Arhiva
1/2
06.04.2018.
u 21:37

Čini se da će peti film franšize “Indiana Jones“ biti zadnji za Harrisona Forda, a Steven Spielberg najavio da će se u toj ulozi naći žena

Legendarni redatelj Steven Spielberg dao je naslutiti da bi idućeg Indianu Jonesa mogla glumiti žena ako Harrison Ford odstupi od uloge.

Redatelj je “The Sunu” otkrio da je relativno siguran da će peti film iz franšize biti Harrisonov posljednji. Međutim, Spielberg je rekao kako bi svakako volio nastaviti snimati filmove o legendarnom avanturistu. Na pitanje tko bi mogao preuzeti Fordovu ulogu, Spielberg je rekao da je vrijeme da lik preuzme drugu formu i potvrdio da bi idući Indiana Jones mogao biti žena.

– Imao sam tu sreću da su na mene utjecale brojne žene, a neke od njih sam i ludo volio – moja majka i moja supruga – rekao je Spielberg te dodao:

– Morali bismo promijeniti ime Jones u Joan. Ne vidim ništa loše u tome. Obožavatelje je iznenadila Spielbergova izjava jer je 2015. godine rekao kako ne može zamisliti drugog glumca u toj ulozi. Korisnici društvenih mreža burno su reagirali na vijest i počeli predlagati glumice koje bi mogle nastaviti franšizu. Spominju se glumice kao što su Saoirse Ronan, Anna Kendrick, Jennifer Lawrence, Emma Stone, Krysten Ritter i brojne druge.

Komentara 2

BM
branko.mihalic1
11:20 07.04.2018.

ma krasno ko kak su uništili film Istjerivaci duhova uzas

LU
Lujo123
02:05 07.04.2018.

a da se koja žena (ili kak se već smije reći) nađe među skelarima, zavarivačima, radnicima na gradilištima ili takvom nekakvom laganom poslu kad su već tak snažne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije