Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Dretar Drele

'Idem u teretanu, drugi sam čovjek, kod mene više nema milosti, nema labavo!'

Foto: Nova TV
1/9
03.09.2018.
u 10:42

Nakon što su ga gledatelji pratili u prvoj i trećoj sezoni Farme 2008., odnosno 2010. godine, Drele ponovno preuzima voditeljsku palicu, pa ćemo ga tako uz Miu Kovačić gledati u šestoj sezoni "Farme".

Poznati televizijski i radijski voditelj, Davor Dretar Drele, vraća se svojim ''korijenima''.

Nakon što su ga gledatelji pratili u prvoj i trećoj sezoni Farme 2008., odnosno 2010. godine, Drele ponovno preuzima voditeljsku palicu, pa ćemo ga tako uz Miu Kovačić gledati u šestoj sezoni najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

„Jako sam radostan! Sada sam se promijenio kao što se može i vidjeti, idem češće u teretanu, ja sam jedan potpuno drugi čovjek, kod mene više nema milosti, nema labavo! Ove godine svim će natjecateljima biti jako teško sa mnom.“ otkrio je Drele kakva će biti njegova voditeljska uloga te zaključio:

„Kao što je to svojedobno rekao Winston Churchill – krv, znoj i suze!“

Osim Mie i Drele, svakog tjedna farmere će, već tradicionalno, posjećivati mentor Joža koji će ih nadzirati, savjetovati, kritizirati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati njihov rad.  

Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od četiri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna. 

VIDEO Ove turske sapunice su bile najgledanije

Komentara 3

WW
wwwcro
19:01 03.09.2018.

Kasno si se sjetio. Proživi još tih par godinica koje su ti preostale sa punim ustima i flašom u ruci. Nemoj kvariti svoju osobnost. Ljudima si bio interesantan jer si bio debeljuškasti bedak. Hah

FA
fake
12:24 03.09.2018.

Hoće li opet pobjediti netko od rodbine?

AN
AnteKino
20:35 03.09.2018.

najgledaniji sou ! cista laz ! a tamo mu i je mjesto ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije