Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Natjecatelji uskoro stižu na farmu, evo što će ih tamo dočekati

Foto: Nova TV
1/5
01.09.2018.
u 12:35

Na Novoj TV ove jeseni počinje šesta sezona reality showa "Farma"

Jesen će na Novoj TV obilježiti reality show "Farma", a kako piše na stranicama ove televizije u novoj sezoni očekuju nas brojni noviteti.

Strašna oluja i siloviti vjetar opustošili su farmu, a samo oni najodvažniji natjecatelji moći će joj vratiti stari sjaj. O kakvoj se točno katastrofi radi i što sve očekuje nove natjecatelje showa gledatelji će uskoro saznati na Novoj TV.

Ovaj show se prikazuje od 2011. godine na Novoj TV i natjecatelji tijekom trajanja showa žive u izolaciji na selu bez struje i vode, sami obrađuju zemlju i bave se poljoprivredom te upoznaju razne stare zanate.  Tko su sudionici šeste sezone Farme i kakve avanture ih očekuju saznat ćemo uskoro. 

VIDEO Ove turske serije su bile najgledanije

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnteKino
13:06 01.09.2018.

farma je za ovce !!!!!!!! a nova tv ih ima najvise ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije