Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANA KAMPANJA

Ida Prester se skinula i pokazala kako pregledati dojke

Ida Prester
Foto: Screenshot
1/3
22.10.2019.
u 16:48

- Oboje mojih roditelja su preživjeli rak. Tata ima uredne nalaze zadnjih 25 godina, mama zadnjih pet. Živi su samo zbog rane dijagnostike. Radi svih vas mama, kćeri, prijateljica i mojih pratiteljica koje možda imaju tumor, a još ne znaju, snimila sam ovaj video - kazala je Ida

Ida Prester, voditeljica i pjevačica grupe Lollobrigida na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života, stoga je mnoge iznenadilo kada je danas objavila video u kojem se skinula. No, razlog je humanitarne naravi - demonstracija samopregleda dojki, postupka koji može spasiti život. Riječ je o akciji udruge Nismo same povodom Mjeseca borbe protiv raka dojke. 

- Oboje mojih roditelja su preživjeli rak. Tata ima uredne nalaze zadnjih 25 godina, mama zadnjih pet. Živi su samo zbog rane dijagnostike. Radi svih vas mama, kćeri, prijateljica i mojih pratiteljica koje možda imaju tumor, a još ne znaju, snimila sam ovaj video.

Obično žensko tijelo, grudi jedne majke, bez uljepšavanja. Tijelo nije tabu, bolest nije tabu. Drage dame - pratite ‘tutorial’, čim možete dignite se od kompjutera, zatvorite se u wc ako ste na poslu i krenite u samopregled. Svaka minuta je važna - istaknula je Ida uz video koji je izazvao veliko zanimanje njenih pratitelja na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
17:51 22.10.2019.

Troslojni papir može izdržat i ovaj njen istup ;)

VE
verakruz
17:19 22.10.2019.

Ova je strucnjak za sto???

MI
misidinis
17:09 22.10.2019.

Poruka ovoj..."Imamo svi svoje obiteljske liječnike koji su tu da nas posavjetuju o svim mogućim pregledima, pa i o ovom." Zašto se ova uvijek javlja? Baš je s guštom ovako oslovljavam jer me iritira već odavno. Jooj, kad se samo sjetim kad je ono još 2015. u jeku izbjegličke krize, došla u park u Beogradu gdje su izbjeglice i migranti čekali autobuse za Mađarsku (onda su preko Mađe išlu u Njemačku). Došla gospođa u park iskazati podršku migrantima, skoro gola. Čućnula među njih u kratkim gaćama, ....nadovezala se sa svojom pameću, a ne zna se niti pristojno odjenuti pogotovo kad je među ljudima kojima je takva odjeća "poziv na akciju".......a šta reći, nego Bože oslobodi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije